Nehézkes a boltod és a webáruházad összehangolása?

Percrekész kapcsolat webáruházaddal

Termékek, készletek és megrendelések percrekész szinkronizációját, és automatikus számlázását biztosítunk a számodra.

KÖSD ÖSSZE BOLTODAT A WEBÁRUHÁZADDAL!

Ha Shoprenter vagy UNAS webáruházad van, megszabadulhatsz a készletkezelés problémáitól és végre összehangolhatod fizikai üzletedet a webáruházaddal is. A vevőidnek nem kell magyarázkodnod, valami miért nincs készleten, hiszen minden azonnal szinkronizálódik és a megrendeléseidet is percek alatt számlázhatod.

Ismerd meg az InnVoice Boltmenedzsert!

KÖNNYŰ INTEGRÁCIÓ

Az eliduláshoz csak egy webáruházra és regisztrációra lesz szükséged az InnVoice számlázóprogramjába. Fontos, hogy előre eldöntsd: csak számlázóprogramot szeretnél, vagy a készletkezelési funckiók is fontosak számodra, mert boltokkal is rendelkezel.

Mindkét esetben 14 napig ingyen használhatod a programot, webáruház-intergrációval együtt. Az árakról az Árak és csomagok menüpontban tudsz tájékozódni. A webáruházkapcsolat a díjcsomag része, nincs külön díjazása.

Nem kell semmit újra felvinned! Próbáld ki!

Add meg az API kódokat és teszteld szabadon akár

14 napig

Válaszd ki milyen áruházat használsz, mi letöltjük termékeidet, így élesben azonnal használhatod a boltodban is.

"Egyszerű kezelhetőség, letisztult megjelenés, gördülékenyen a webshopba integrálható számlázó. Csak ajánlani tudom. "

Kővári Viktor Tamás

Műszaki vezető/Shop manager
Eredő Garázsipari Kft

"A könyvelőm tanácsára váltottam az innVoice-ra. Mindent tud, amire szükségem van tőle, és különösen szeretem az egyszerű áttekinthetőségét. A saját tapasztalataim alapján ajánlom mindenkinek."

Árvay Sándor

tulajdonos, ügyvezető
RedaktorSport Szolgáltató BT

"Szeretem az innVoice testre szabhatóságát, a csapat lelkesedését, és azt, hogy a segítségével mindig naprakész információim vannak a készletemről az összes üzletemben. Egyedül azért nem ajánlanám másoknak, nehogy segítsem a konkurenciát! "

Balazsin József ev.

Adora Bella Cipőboltok

"Az innVoice-t a könyvelőm ajánlotta, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Azt különösen szeretem benne, hogy a segítségével mindig naprakész lehetek NAV előírásait tekintve, felhasználóbarát a felülete, és segítőkész az ügyfélszolgálata. "

Andrea Rossi

MINERVA FMH Kft.

LÉPJ ELŐRE EGY NAGYOT MÉG MA!

Gördülékeny üzletmenetet és egyszerű pénzügyi adminisztrációt ígérünk neked, amelynek köszönhetően több időd és energiád marad az üzlet többi részéhez.