WEBÁRUHÁZAD VAN? MOST FIGYELJ!

innvoice-

A 2020-as év tengernyi változást hozott a mindennapokban, mellyel mindannyian igyekszünk fejvesztve lépést tartani.  A korlátozások következtében sorra indítanak webshopot a vállalkozók és mindez számos plusz feladattal jár. Számlázó programunkat kibővítettük Shoprenter webáruház kapcsolattal is, így ha azzal már rendelkezel, az InnVoice regisztrációt követően nem csak a megrendelések jelennek meg automatikusan, de készletkezelésre is lehetőséget adunk. UNAS webáruházad van? Ez nem probléma! A lehetőségek szintén adottak! Amit lehet, azt a beavatkozásod nélkül letöltjük webáruházadból, ezzel spórolva neked munkaerőt, időt és pénzt. A beérkező megrendeléseket követően számlát és szállítólevelet is készíthetsz vevőid számára és már küldheted is a részükre.

De térjünk vissza a készletkezelésre!

Ez a modul sokat segít, hogy az aktuális raktárkészletedet gond nélkül kezeld, akár több raktár esetén is! A készletinformációkat bárhonnan átnézheted, akár útközben is, a készlethez bármikor hozzáférsz!

És most beszéljünk pár szóban a készletfrissítésről is, hiszen lényeges, hogy a vásárlók mind az aktuálisan elérhető termékeket és mennyiséget lássák!

Miután a Shoprenter és a szoftverünket összekapcsoltad, az InnVoiceban nyilvántartott készletek szinkronizációja megtörténik a webáruházad felé, csupán néhány beállításra lesz szükséged. Ezentúl a háttérben automatikusan is feltöltődnek a készletek néhány percenként. 

Amennyiben kiválasztottad a számodra megfelelő csomagot, regisztrálj és próbáld ki 14 napig ingyen! Továbbá látogass el a https://fogyasztobarat.hu/ weboldalra, ahol számos webshopos és vásárlókat érintő információt olvashatsz, továbbá fontos sablonok és ügyvédi segítség is vár rád!

A cikk szerzője:

innvoice

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

2023-ban ismét a pénzügyileg legmegbízhatóbb cégek minősítését kaptuk.
A 2023 július 1-től induló EPR, körforgásos termékdíjak kezeléséhez az Innvoice hatékony segítséget biztosít
A 2023. évi Magyar E-kereskedelem Napján nagyszerű tapasztalatokat és inspirációt szereztünk. Olyan élményeket és lehetőségeket nyújtott nekünk, amelyek messze túlmutattak az online kommunikáció lehetőségein. És hogy miért is volt inspiráló számunkra részt venni az eseményen?