WEBÁRUHÁZAD VAN? MOST FIGYELJ!

innvoice-

A 2020-as év tengernyi változást hozott a mindennapokban, mellyel mindannyian igyekszünk fejvesztve lépést tartani.  A korlátozások következtében sorra indítanak webshopot a vállalkozók és mindez számos plusz feladattal jár. Számlázó programunkat kibővítettük Shoprenter webáruház kapcsolattal is, így ha azzal már rendelkezel, az InnVoice regisztrációt követően nem csak a megrendelések jelennek meg automatikusan, de készletkezelésre is lehetőséget adunk. UNAS webáruházad van? Ez nem probléma! A lehetőségek szintén adottak! Amit lehet, azt a beavatkozásod nélkül letöltjük webáruházadból, ezzel spórolva neked munkaerőt, időt és pénzt. A beérkező megrendeléseket követően számlát és szállítólevelet is készíthetsz vevőid számára és már küldheted is a részükre.

De térjünk vissza a készletkezelésre!

Ez a modul sokat segít, hogy az aktuális raktárkészletedet gond nélkül kezeld, akár több raktár esetén is! A készletinformációkat bárhonnan átnézheted, akár útközben is, a készlethez bármikor hozzáférsz!

És most beszéljünk pár szóban a készletfrissítésről is, hiszen lényeges, hogy a vásárlók mind az aktuálisan elérhető termékeket és mennyiséget lássák!

Miután a Shoprenter és a szoftverünket összekapcsoltad, az InnVoiceban nyilvántartott készletek szinkronizációja megtörténik a webáruházad felé, csupán néhány beállításra lesz szükséged. Ezentúl a háttérben automatikusan is feltöltődnek a készletek néhány percenként. 

Amennyiben kiválasztottad a számodra megfelelő csomagot, regisztrálj és próbáld ki 14 napig ingyen! Továbbá látogass el a https://fogyasztobarat.hu/ weboldalra, ahol számos webshopos és vásárlókat érintő információt olvashatsz, továbbá fontos sablonok és ügyvédi segítség is vár rád!

A cikk szerzője:

innvoice

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

Idei évünk az időspórolásról szólt, számos funkcióval akár egyenként is rengeteg időt tudtunk ügyfeleinknek megtakarítani. Tekintsük át, mi történt 2023-ban.
2023-ban ismét a pénzügyileg legmegbízhatóbb cégek minősítését kaptuk.
A 2023 július 1-től induló EPR, körforgásos termékdíjak kezeléséhez az Innvoice hatékony segítséget biztosít