WEBÁRUHÁZAD VAN? MOST FIGYELJ!

admin-

A 2020-as év tengernyi változást hozott a mindennapokban, mellyel mindannyian igyekszünk fejvesztve lépést tartani.  A korlátozások következtében sorra indítanak webshopot a vállalkozók és mindez számos plusz feladattal jár. Számlázó programunkat kibővítettük Shoprenter webáruház kapcsolattal is, így ha azzal már rendelkezel, az InnVoice regisztrációt követően nem csak a megrendelések jelennek meg automatikusan, de készletkezelésre is lehetőséget adunk. UNAS webáruházad van? Ez nem probléma! A lehetőségek szintén adottak! Amit lehet, azt a beavatkozásod nélkül letöltjük webáruházadból, ezzel spórolva neked munkaerőt, időt és pénzt. A beérkező megrendeléseket követően számlát és szállítólevelet is készíthetsz vevőid számára és már küldheted is a részükre.

De térjünk vissza a készletkezelésre!

Ez a modul sokat segít, hogy az aktuális raktárkészletedet gond nélkül kezeld, akár több raktár esetén is! A készletinformációkat bárhonnan átnézheted, akár útközben is, a készlethez bármikor hozzáférsz!

És most beszéljünk pár szóban a készletfrissítésről is, hiszen lényeges, hogy a vásárlók mind az aktuálisan elérhető termékeket és mennyiséget lássák!

Miután a Shoprenter és a szoftverünket összekapcsoltad, az InnVoiceban nyilvántartott készletek szinkronizációja megtörténik a webáruházad felé, csupán néhány beállításra lesz szükséged. Ezentúl a háttérben automatikusan is feltöltődnek a készletek néhány percenként. 

Amennyiben kiválasztottad a számodra megfelelő csomagot, regisztrálj és próbáld ki 14 napig ingyen! Továbbá látogass el a https://fogyasztobarat.hu/ weboldalra, ahol számos webshopos és vásárlókat érintő információt olvashatsz, továbbá fontos sablonok és ügyvédi segítség is vár rád!

A cikk szerzője:

admin

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

A három legnépszerűbb webáruház motorhoz biztosítunk segítséget, amely költséghatékony módon leveszi a vállunkról a megnövekedett adminisztráció terheit.
Nemrég jártunk egy kimondottan webáruház üzemeltetők részére szervezett konferencián, az E-Kereskedelmi napon, erről készítettünk egy összefoglalót.
A vállalkozások nagy részét érinti a 2022 július közepén hozott változás, aminek hatására a KATA adózási forma jelentős átalakuláson esett át.