10 ÉVE KÉSZÍTI FEL A VÁLLALKOZÓKAT AZ ATOMBIZTOS KÖNYVELÉSRE ÉS SZÁMLÁZÁSRA

Ha tudatosan és jól szeretnél vállalkozni: mindenképp beszélj egy könyvelővel.

Mi eloszlatjuk a szürke ködöt!

Elmagyarázzuk mennyi is az az adó amit havonta ki kell termelned ahhoz, hogy nyereségesen tudj működni.

Hiszünk abban hogy könyvelő és a vállalkozó között egyfajta párbeszéden alapuló kölcsönös bizalomra épülő kapcsolatban érdemes együttműködnie.

Mi erre törekszünk eddigi vállalkozóinkkal és cégeinkkel is.

Meghallgatjuk a vállalkozók adózási problémáit, igyekszünk a lehető legoptimálisabb megoldást megtalálni a számukra és egyúttal igyekszünk is érthető formában és egyszerűen MAGYARUL  elmagyarázni az okokat és az indokot mindenkinek.

Nem az a célunk, hogy szakmai frázisok pufogtatásával próbáljunk egyfajta felsőbbrendű képet kialakítani ügyfeleinkben, épp ellenkezőleg.

Próbáljuk a lehető legegyszerűbben elmagyarázni az adózási kérdéseket, modelleket, hogy te is átlásd minél hamarabb őket és így tudj felelős döntést hozni a vállalkozásod adózásával kapcsolatosan. 

Kérj ingyenes konzultációt, hogy tudjunk neked havi 50 000 Ft-os spórolni

HÍVJ
MOST

+36
30
568
7920

Az iroda épp idén ünnepelte a 10 éves fennállásának évfordulóját.

Mára rengeteg iparágból és a legkülönbözőbb méretekben büszkélkedhetünk ügyfeleinkkel akik egyrészt az idő folyamán szerződtek le velünk másrészt már a kezdetek óta megszerettek és megtartottak minket, mint adótanácsadójukat és könyvelőiket.

A Corvinuson ugyan piacelemző szakirányon végeztem, közvetlenül az egyetem után mind a könyvelő, mind az adótanácsadói tanfolyamot elvégeztem így is biztosítva a legmagasabb szintű szolgáltatást ügyfeleinknek ezen a szakterületen.

A történetem

A könyvelés és adótanácsadás színfalai mögé már egyetem alatt sikerült bepillantást nyernem, ugyanis szakmai gyakornokként és jövedelem kiegészítésként már másodéven elhelyezkedtem egy könyvelő irodánál, ahol egészen a diploma megszerzéséig dolgoztam. 

Ekkor döntött úgy az akkor iroda vezetője, hogy a korai nyugdíjat választja és átadja nekem az irodát ügyfelestől, bútorostól, mindenestől. 

Belevágtam és megszületett a TEM-on Könyvelő Iroda.

Köbli Tímea

Kérj ingyenes konzultációt, hogy tudjunk neked havi 50 000 Ft-os spórolni

HÍVJ
MOST

+36
30
568
7920