VÁLLALKOZÓK, KIS- ÉS NAGYKERESKEDŐK RÉSZÉRE

Vonalkódolvasók

A vonalkódolvasó eszközöket nem kell telepíteni, elég egyszerűen az USB port segítségével csatlakoztatni a számítógéphez. Az üzembe helyezés utolsó lépéseként a lenti típusokhoz tartozó beállító lapokat le kell olvasni, ezzel az adott eszköz használatra kész.

Miért ajánlJuk ezt a szolgáltatást?

Gyors üzembe helyezés

Kompakt méret

Egyszerű használat

A naprakész készletinformációkhoz elengedhetetlen

Állványos és kézi szkennelés

CÍMKENYOMTATÓ

Vonalkódok használatához az Innvoice partner a létező vonalkódok kezelésében, pótlásában, vagy új, saját vonalkódok generálását is lehetővé teszi akár a teljes terméktörzsre, melyek egyszerűen címkenyomtatóra küldhetők.

A címkenyomtató kisméretű, vonalkódos címkék nyomtatására alkalmas, használatba vétel előtt az Innvoice Eszközkezelő telepítése szükséges Windowsra. Több különböző típusú címkenyomtató használható az Innvoice-hoz, a lent található egy megfelelően együttműködő kipróbált eszköz, melyet előfizetőinknek kedvezményesen biztosítunk.

Ajánljuk azoknak akik...

Bolttal rendelkeznek

Az online pénztárgép mellett kötelező a lehetőség biztosítása.

Boltot és webshopot visznek

A vásárlóid számára nem kérdés, hogy biztosítasz bankkártyás fizetési opciót.

precíz termékazonosítás a gyors és pontos munkavégzéshez.

Akár vezeték nélküli kivitelben

Zebex 3100 vonalkód olvasó

A Z-3100 egy könnyű és strapabíró CCD technológiás szkenner, mellyel akár 35 centiméter távolságból is leolvashatja a termékadatokat. A készülék az összes egy dimenziós vonalkódot nagy sebességgel dolgozza fel, ráadásul az sem árt meg neki, ha másfél méter magasból leejtik. Ezt a fekete vagy szürke színben is megrendelhető, stílusos vonalkódolvasót üzletek, könyvtárak és irodák számára egyaránt ajánljuk.

nettó 16 900 Ft+ÁFA helyett

5% kedvezménnyel

nettó 16 055 Ft+ÁFA

MINDEO MD6600 vonalkód olvasó

Az USB csatlakozású állványos MINDEO MD6600-as készülék a 6100+ modell továbbfejlesztett változata, mely még gyorsabb olvasási teljesítményt nyújt elődjénél. Könnyedén olvassa az általános 1D és 2D kódokat (pl. QR kód). Speciális érzékelő technológiája segítségével automatikusan vált át állványos és kézi olvasás között, így gyorsítva a szkennelés folyamatát. A csomagolás az állványt is tartalmazza.

nettó 25 900 Ft+ÁFA helyett

5% kedvezménnyel

nettó 24 605 Ft+ÁFA

BIXOLON SLP-DX220G címkenyomtató

A Bixolon SLP-DX220 egy kisméretű és kedvező árú etikett nyomtató, melynek a teljesítménye a gyártó drágább modelljeivel is felveszi a versenyt. Könnyen leolvasható, nagyfelbontású címkéket készít, ezért könyvesboltok, ékszerüzletek számára is ajánljuk

nettó 85 900 Ft+ÁFA helyett

5% kedvezménnyel

nettó 81 605 Ft+ÁFA

Bixolon XD3-40DEK CÍMKENYOMTATÓ

A Bixolon XD3-40deK címke- és vonalkódnyomtató egyszerű és költséghatékony használatot biztosít gyors adatfeldolgozási és nyomtatási sebesség (127 mm/mp) mellett. Automatikusan felismeri a belehelyezett hőpapír méretét és egyaránt kezeli a tekercses és hajtogatott médiákat (fan-fold). Kompakt kialakításával, az ipar legfontosabb jellemzőivel és versenyképes árával ideális a kiskereskedelem, a raktározás, a feldolgozóipar és a logisztika piacán.

GLS címke és kisméretű vonalód címke nyomtatásra egyaránt alkalmas!

nettó 92 900 Ft+ÁFA helyett

5% kedvezménnyel

nettó 88 255 Ft+ÁFA

"Szeretem az innVoice testre szabhatóságát, a csapat lelkesedését, és azt, hogy a segítségével mindig naprakész információim vannak a készletemről az összes üzletemben. Egyedül azért nem ajánlanám másoknak, nehogy segítsem a konkurenciát! "

Balazsin József ev.

Adora Bella Cipőboltok

"Már 2008 óta vagyok innVoice-felhasználó! Még CD-n vásároltam meg a programot, mert komplex számlázót kerestem készletnyilvántartással és szállítólevél-kiállítással. Azóta is elégedett vagyok!"

Csala Krisztián

ügyintéző
System Service Kft.

"Olyan szoftverre volt szükségem, amely komplex készletkezelési megoldásokkal rendelkezik, az ajánlatból szállítólevelet készít, majd ebből díjbekérőt és tételes végszámlát készít. Az innVoice rengeteget tud, kedvező áron. Ajánlom! "

Albert Csaba

ÉVISAT Kft.
tulajdonos, ügyvezető

"Amikor rátaláltam az innVoice-ra, olyan WordPress adatbázisba integrálható rendszert kerestem, amellyel a számlázáson kívül a készletgazdálkodást is intézhetem, a lehető legátláthatóbb felület segítségével. Jó szívvel ajánlom másoknak is!"

Szendrő László

tulajdonos, ügyvezető
Konzunion-Akupunktúra Online Bt.

LÉPJ ELŐRE EGY NAGYOT MÉG MA!

Gördülékeny üzletmenetet és egyszerű pénzügyi adminisztrációt ígérünk neked, amelynek köszönhetően több időd és energiád marad az üzlet többi részéhez.

E-mail cím nem megfelelő
Igazolja, hogy Ön nem robot.