Sokkal gyorsabban megtalálod a termékeket vonalkód használatával

admin-

Ha vonalkódot használsz:

  • gyorsabban megtalálod a terméket, nem kell keresgélni
  • nincs tévesztés
  • nem kell hozzá semmi, csak egy vonalkódolvasó

Milyen vonalkódolvasót tudok használni?

Bármilyet, ami például USB porton csatlakoztatható. Célszerű kipróbálni például egy Wordben, ha ott működik, akkor az InnVoiceban is használható lesz. Ha esetleg a 0 helyett ö betűt olvas az olvasó, nem probléma, felkészültünk rá, nincs teendő.

Tudnátok nekem egy vonalkódolvasót küldeni?

Természetesen, két típust ajánlunk: egy érintős típust (14 000 Ft + ÁFA), ami kézből, közelről olvas és egy állványos típust, ami távolról is kitűnően olvas (34 000 Ft + ÁFA). Ez utóbbit például pultba ajánljuk, ahol fontos a gyors kiszolgálás, még kézbe sem kell venni az olvasót. Jelezd elérhetőségeinken és szívesen elküldjük Neked!

Hogyan rendeljem a termékekhez a vonalkódokat?

Nyisd meg a bal oldali Termékeim menüből indulva az adott termék adatlapját és az EAN mezőbe olvasd le azt a kódot, amit a gyártó adott a termékre, innentől használható.

Hogyan használhatom a vonalkódokat?

Például számlázáskor egyszerűen az új tétel felvitelekor csippantsd le a kódot a Cikkszám mezőbe és máris kikerestük a terméket.
Ha eladói terminált használsz, akkor a termékkeresőben egyből lehúzható a vonalkód.

A cikk szerzője:

admin

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

A három legnépszerűbb webáruház motorhoz biztosítunk segítséget, amely költséghatékony módon leveszi a vállunkról a megnövekedett adminisztráció terheit.
Nemrég jártunk egy kimondottan webáruház üzemeltetők részére szervezett konferencián, az E-Kereskedelmi napon, erről készítettünk egy összefoglalót.
A vállalkozások nagy részét érinti a 2022 július közepén hozott változás, aminek hatására a KATA adózási forma jelentős átalakuláson esett át.