Te csinos üzletanyu! Tudod, hogy ciki a számlatömb?

innvoice-

Üzletanyuk mindenhol amerre a szem ellát!

Ha te is szenvedsz attól, hogy hogyan is kell számlázni úgy, hogy az ne legyen időrabló akkor van egy remek hírünk.

Spórolj időt az adminisztrációval és tölts több időt a családoddal.

Elmentünk az Üzletanyu Konferenciára kiállítani. Óriási élmény volt!

Minden lány, nő, asszony tele tervekkel, ötletekkel elszántsággal Olyan érdeklődéssel és nyitottan állt meg mindenki  a standunknál, hogy feltöltődtünk a 10 órás ott tartózkodásunk alatt. Rengetegen induló vállalkozó (főleg) nővel találkoztunk. Sokuk még számlatömböt használ vagy egyáltalán nem számláz.

Persze akadtak büszke webáruház tulajdonosok is, akik az estéiket az adminisztrációval töltik és szeretnének ebből végre továbblépni.

Rengeteg jobbnál-jobb kiállító volt jelen és a közvetlen szomszédunk Andráska Zsófia női sikertrénerrel is összeszűrtük a levet! Ő (is) kiváló példája volt annak, hogy lehet nőként, anyaként működő vállalkozás(oka!)t üzemeltetni. Fantasztikus volt azt látni, hogy az itt jelenlévő látogatók nagy része még nem kezdett ugyan vállalkozásba, de már most hajlandó időt és pénzt áldozni a tanulásba, annak érdekében, hogy az, ami lelkesedéssel tölti el őket, később akár a megélhetésüket is biztosítsa. Kiállítóként az automatizálás, a vállalkozói élet egyszerűsítése mellett letett hitvallásunkkal büszkén állunk olyan vállalkozók mögé, akik hozzánk hasonló lelkesedéssel és elhivatottsággal végzik, amiben igazán hisznek…

…ki a baba-mama ruhákban, ki az ügyviteli hatástöbbszörözésben 🙂

A cikk szerzője:

innvoice

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

Idei évünk az időspórolásról szólt, számos funkcióval akár egyenként is rengeteg időt tudtunk ügyfeleinknek megtakarítani. Tekintsük át, mi történt 2023-ban.
2023-ban ismét a pénzügyileg legmegbízhatóbb cégek minősítését kaptuk.
A 2023 július 1-től induló EPR, körforgásos termékdíjak kezeléséhez az Innvoice hatékony segítséget biztosít