Szolgáltatást, vagy árat veszel?

admin-

Nincs olyan hogy olcsó

Bizonyos mértékig értem azokat az örökös “árösszehasonlító” embereket, akiknek minden két forint számít, mert – akármennyire szeretnék – én sem értek minden kerti munkához, de azért csak az ár szerint összehasonlítani két szolgáltatást elég nagy merészség lenne. Persze értem, két ugyanolyan márkájú kerti szerszám közt mi lenne a különbség, de az olcsóbb kertész vajon milyen időzített bombát telepít öntözőrendszer néven? 🙂 Persze számtalanszor beleesek a csapdába, de végül mindig kiderül, hogy az olcsót kétszer (vagy többször) kell megvenni. Vagy éppen nem is olcsó, de menet közben kell rájönnöm, amit vettem nem is nekem való.

Egyedit alkotunk

A minap egy, évtizedek óta dolgozó ismeretlen marketinges próbál meggyőzni, hogy az árainknál van versenyképesebb. Az árainknál? Mivel összehasonlítva? A Mercedes kuplung kinyomócsapágyat összevetve a Trabant féltengellyel? Mi van akkor, ha mi nem akarunk máshoz hasonlítani, hanem egyedit alkotni? Ahogy mi veletek jónak látjuk, a visszajelzések alapján. Ebben van az élvezet. Ha a tanácsunkat kéred, egyből látszik, jó lesz-e neked, vagy sem, sőt miben lesz jobb, mint más szoftver, vagy éppen miért alkalmatlan számodra? Csak olcsó legyen, mert pénzből és időből van a legkevesebb? Hajrá, nagy a piac, a google segíteni fog, sőt segítek: ingyenes is van! 🙂

Próbáld ki ingyen!

Hova is sietnél? 30 napig ingyen kipróbálhatod megoldásainkat, a meglévő adataidat pedig importáljuk az új rendszeredbe, hogy alaposan körbejárhasd, mi pedig igyekszünk mindent beilleszteni az üzletmenetedbe, persze csak ha komolyan gondolod. Ha nem, akkor minek szédítenénk egymást? 🙂

A cikk szerzője:

admin

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

A három legnépszerűbb webáruház motorhoz biztosítunk segítséget, amely költséghatékony módon leveszi a vállunkról a megnövekedett adminisztráció terheit.
Nemrég jártunk egy kimondottan webáruház üzemeltetők részére szervezett konferencián, az E-Kereskedelmi napon, erről készítettünk egy összefoglalót.
A vállalkozások nagy részét érinti a 2022 július közepén hozott változás, aminek hatására a KATA adózási forma jelentős átalakuláson esett át.