VÁLLALKOZÓK, KIS- ÉS NAGYKERESKEDŐK RÉSZÉRE

Közvetlen számlázás Visual Window programból

Nyílászárókat és árnyékolástechnikai termékeket értékesítő cégek számára fejlesztett megoldásunk. Nincs még InnVoice fiókod?

Számlázás közvetlenül
a Visual Window
alkalmazásból

Nyílászárókat gyártó cégek számára fejlesztett
megoldásunk. Nincs még InnVoice-fiókod?

Visual Window XML importálás az Innvoice számlázóprogramba

"Olyan számlázót kerestem, amelyben gyorsan és egyszerűen, adatbázisból tudok számlákat kiállítani a partnereimnek. Az innVoice tökéletesen tudja ezt – és egyre többet, az ügyfelekkel folytatott folyamatos párbeszédnek köszönhetően."

Szabó István

tulajdonos, ügyvezető
Sz & Sz konzultáns Bt.

"Az innVoice-t a könyvelőm ajánlotta, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Azt különösen szeretem benne, hogy a segítségével mindig naprakész lehetek NAV előírásait tekintve, felhasználóbarát a felülete, és segítőkész az ügyfélszolgálata. "

Andrea Rossi

MINERVA FMH Kft.

"Már nem is nem emlékszem, mióta használom az innVoice rendszerét, de nagyon hosszú ideje. Rengeteg vállalkozónak ajánlottam már, kezdőknek is, hiszen a számlák kezelése ezzel a programmal a legjobb – pedig ismerek azért néhány alternatívát."

Baczoni Boglárka

tulajdonos, ügyvezető
Rotonda 2004. Kft.

"Amikor rátaláltam az innVoice-ra, olyan WordPress adatbázisba integrálható rendszert kerestem, amellyel a számlázáson kívül a készletgazdálkodást is intézhetem, a lehető legátláthatóbb felület segítségével. Jó szívvel ajánlom másoknak is!"

Szendrő László

tulajdonos, ügyvezető
Konzunion-Akupunktúra Online Bt.

LÉPJ ELŐRE EGY NAGYOT MÉG MA!

Gördülékeny üzletmenetet és egyszerű pénzügyi adminisztrációt ígérünk neked, amelynek köszönhetően több időd és energiád marad az üzlet többi részéhez.