Nehézkes a boltod és a Shoprenter webáruházad összehangolása?

Tegyünk rendet 7 nap alatt boltodban!

  • Hogyan tudod biztosítani, hogy a vevőid mindig a friss készletet láthassák?
  • Hogyan tudod elérni, hogy a termékeiddel ne kelljen duplán dolgozni?
  • Hogyan tudsz még gyorsabban számlázni a webáruházból?
  • Hogyan tudod elérni, hogy a bolti eladások azonnal felkerüljenek a webáruházba is?

Az Innvoice Boltmenedzser összeköti a boltodat A Shoprenter webáruházaddal

Állandó időhiányban szenvedsz a megrendelések feldolgozása közben?

Megrendelések átemelése és kiküldése percek alatt, külön API díj nélkül.

Gyorsabban teljesítheted a megrendeléseket, így vevőid is elégedettebbek lesznek! A megrendeléseket automatikusan beemeli, és akár ki is küldi a vevődnek a rendszer.

A termékek frissítése mindig rengeteg munka?

Termékadatok átemelése.

A termékeket, fotókat, árakat elég egyszer, a webáruházadban felvinned. Néhány perc alatt át is emeljük ezeket az Innvoice rendszerébe.

A webáruházban nincs aktuális készletinformáció?

Onboarding szakszerűen

A bolti eladásaid, bevételezéseid pár perc alatt felkerülnek a webáruházadba, így vevőid mindig a pontos, aktuális készletet látják.

A nagy hajtás közben nincs idő új rendszereket megtanulni?

Megmutatjuk az InnVoice lehetőségeit!

Nem kell semmit újra betanulni. Csak összekapcsolódsz a webáruházaddal és mi már töltjük is le a számláidat!

Elakadtál, azonnali megoldásra van szükséged?

Nem vész el többé információ!

Küldetésünknek tartjuk azt, hogy veled közösen kihozzuk a boltodból a maximumot. Vajon te is azon ügyfeleink közé tartozol majd, akik akár egy-két év alatt akár húszszoros növekedést érnek el? Mi minden segítséget megadunk hozzá!

Probléma esetén nincs kihez fordulni, mindenki másra mutogat?

Felhasználói szinttől függő oktatás

Mi nem fogunk semmit a Shoprenter-re, hanem megoldjuk a felmerülő nehézségeket. Szakértő ügyfélszolgálatunk mellett technikai, fejlesztő munkatársainkra is számíthatsz.

Kinek ajánljuk?

Legsikeresebb ügyfeleink közül néhányan:

Ruházati
üzletek

Az Shoprenter és UNAS remek lehetőséget ad arra, hogy a termékváltozatokkal egy ruházati termék több mérete is nyilvántartható legyen.

Az Innvoice rendszerében lehetőség van a készletet méretenként nyilvántartani, így látható a termék készlete egyben és méretenként is.

Az eladó a boltban azonnal tud válaszolni a vevő arra vonatkozó kérdésére, hogy melyik méretből hány darab van jelenleg az üzletben.

Egyik legkedvesebb ügyfelünk, az Adorabella cipőbolt Hévízen két üzletet is üzemeltet, ezen felül rendelkezik egy webáruházzal is (https://cipovasar.hu/). A webshopban csak azok a termékek jelennek meg a vevőknek, amik a boltban éppen elérhetők.

Nagy forgalmú játékwebáruházak

Karácsony és húsvét idején néhány webáruház (különösen a játékboltok) hatalmas forgalmat bonyolít le.

A kiélezett versenyben gyakran olyan garanciát vállalnak, mint a másnapi kiszállítás. Ehhez elengedhetetlen, hogy a napi több száz megrendelés percek alatt számlázásra kerüljön.

Egyik kedvenc ügyfelünk (webjatekbolt.hu) pontosan az Innvoice egyszerű és gyors számlázójának köszönhetően tud kimagasló vevői értékeléseket is bezsebelni LEGO termékek és egyéb játékok kategóriáiban, amelyekben hatalmas a verseny a piacon.

Elektronikai alkatrészek webáruházai

Több tízezer alkatrész esetén fontos, hogy például egy ármódosítás azonnal megjelenjen a számlázóprogramban, az egy-egy bolti eladás okozta készletcsökkentést pedig azonnal lekövesse a webáruház is.

Tisztában vagyunk vele, hogy milyen ciki magyarázkodni a vevődnek, hogy amit épp megrendelt, az még sincs készleten, hiába van feltüntetve.

Kinek nem ajánljuk?

  • Woocommerce, joomla rendszerű webáruházaknak. Az Innvoice egyelőre csak az UNAS vagy Shoprenter áruházakkal kompatibilis.
  • Azoknak, akik szeretnek sok ideig bütykölni webáruházuk alapvető funkcióinak beállításával. Az Innvoice gyorsan és egyszerűen munkába állítható.
  • Azoknak, akiknek fontos a szavatossági idő vagy a gyári számok kezelése.
  • Azoknak a webáruház-tulajdonosoknak, akik egy személyben szeretnének üzemeltetni mindent. A webáruházból, bolti rendszerből, logisztikai rendszerből álló ökoszisztéma működtetése nem egy személyes feladat, ilyen esetben valószínűleg mi sem tudunk csodát művelni.

Milyen megoldást nyújtunk Neked?

Könnyen kezelhető bolti rendszer

Az eladói terminál mindenki számára könnyen megtanulható és használatba vehető felület.

Az Innvoice felületén a készletadatok, termékadatok, termékfotók közvetlenül a Shoprenterből vagy UNAS-ból jelennek meg, valós időben.

Egyszerű visszárukezelést, számlakiállítást, vonalkódkezelést kínálunk a gyors eladás és termékcsere érdekében.

valós idejű készletmegjelenítés a webáruházban

Az Innvoice Boltmenedzser gondoskodik arról, hogy a webáruházban mindig a friss készlet szerepeljen, akár olyan termékeknél is, amelyek több változattal is rendelkeznek.

Te határozhatod meg, melyik raktárad, vagy raktáraid készlete kerüljön feltöltésre.

A vevőd mindig az aktuális készletet látja, így többé nem fordul elő, hogy amit rendelt, azt nem tudod szállítani.

Vonalkódolvasó és vonalkódnyomtató

Közvetlen vonalkódnyomtatás az Innvoice felületéről A4-es vagy etikett címkére is. A címke tartalma megtervezhető, így akár akciós ár megjelenítésére is alkalmas.

A vonalkódokat közvetlenül a Shoprenterből, vagy UNAS-ból, vagy akár külső táblázatból is betölthetjük.

Nyugalom! Teszteld
nyugodtan!

Nem állítunk ki semmilyen éles dokumentumot, amíg nem szeretnéd, tesztelj nyugodtan. Ha menet közben kérdéseid támadnának vagy elakadnál, esetleg a kezdeti lépések megtételében szeretnél segítséget kérni, keresd szakértő kollégáinkat emailben vagy telefonon!

Nem elég a 14 nap tesztidőszak? Semmi gond, nem vagyunk mi hivatal. Csak szólj, kérj még néhány napot, és segítünk, hogy sikeresen elindulhass.

Webshop Bolt
Start

1 UNAS, vagy Shoprenter webáruház

Azoknak, akik egy áruházzal és egy fizikai bolttal indulnak, de már ekkora méretben fel akarnak készülni a növekedésre.

nettó 16 990 Ft /hó-tól

éves előfizetéssel

nettó 20 390 Ft / hó - havi előfizetéssel

Webshop Bolt
medium

5 UNAS, vagy Shoprenter webáruház

Azoknak, akik egynél több áruházzal vagy több fizikai bolttal indulnak, már elengedhetetlen, hogy rendszerekre támaszkodjanak.

nettó 24 990 Ft /hó-tól

éves előfizetéssel

nettó 29 990 Ft / hó - havi előfizetéssel

Webshop Bolt
pro

50 UNAS, vagy Shoprenter webáruház

Azoknak, akik bolthálózattal vagy üzletlánccal rendelkeznek, fontos a biztos háttér, a termék- és készletmozgások pontos nyomonkövetése.

nettó 40 790 Ft /hó-tól

éves előfizetéssel

nettó 47 890 Ft / hó - havi előfizetéssel

Nem kell semmit újra felvinned! Próbáld ki!

Add meg az API kódokat és teszteld szabadon akár

14 napig

Válaszd ki milyen áruházat használsz, mi letöltjük termékeidet, így élesben azonnal használhatod a boltodban is.

Mi mindannyian a Te sikeredért dolgozunk!

Az Innvoice Ügyviteli Szoftver Kft. csapata 2000 óta azon dolgozik, hogy a digitális eszközök igénybevételével munkádat még egyszerűbbé, még gyorsabbá tegyük, ezáltal sokkal több időd szabaduljon fel céged fejlesztésére és hobbidra, családodra is. Megmutatjuk, miként tudsz egyszerűen használható rendszereket céged szolgálatába állítani!

Simon Szilvia

Ügyfélsiker menedzser

Horváth Szabolcs

Fejlesztési vezető

Papp Andrea

Ügyfélsiker menedzser

Az Innvoice Ügyviteli Szoftver Kft. kiérdemelte a Bisnode AA minősítését, melyre a magyar piacon lévő cégek 1.75%-a jogosult és kiváló hitelképességet jelent.

Büszkék vagyunk arra, hogy munkánkat hosszú távon is fenntartható módon végezzük!

Társadalmi felelősségvállalásunk

A 2020-ban kirobbant járvány rengeteg családot hozott nehéz helyzetben. Szerencsésnek érezzük magunkat, hiszen a rengeteg támogató ügyfelünk van, akik lehetővé teszik az Innvoice működését. Úgy döntöttünk, hogy amennyire lehetőségeink engedik, mi is segítünk a tágabb környezetünknek.

A fentiek jegyében minden évben teljes bevételünk 1%-ából Bókaháza és Zalaapáti településeken élelmiszervásárlásokat, valamint a helyi vállalkozások segítségével iskolakezdési támogatásokat intézünk a rászorulóknak. Az akció Lóth Eszter polgármester asszony, Bókaháza Községért Közalapítvány és a keszthelyi Szociális Szolgáltató Központ koordinálásával valósul meg.

A jövőben szeretnénk lehetőségeikben korlátozott gyerekek számára olyan különleges és minőségi oktatást eljuttatni, hiszen (ügyfeleinknek is hála) tudjuk: a sikerekhez szükséges egy kezdőlökés is.

2021 karácsonyi
élelmiszervásárlás
Bókaházán

Tudjuk, hogy nem mindenki olyan szerencsés, hogy egészségben, lehetőségekben gazdagon induljon az életben, így fontosnak tartjuk a nehéz sorsú családok és gyermekek támogatását. 2021 karácsonyán 30 családnak biztosítottunk egy nagyobb élelmiszerbevásárlást Bókaháza és Zalaapáti településeken.

2021 nyári
programok
támogatása

A Zalaapáti Csupa Csoda Óvoda és Mini Bölcsödét és a Kerekerdő Alapítványt támogattuk abban, hogy a gyermekek felhőtlen nyári nyaraltatása valamint közösségi programok szervezése révén a gyerekek új élményekkel gazdagodhassanak. Ezúton is köszönjük az áldozatos munkát mindenkinek, aki ennek megvalósításában bármilyen formában részt vett!

Add meg adataid és letöltjük termékeid a Shoprenter webáruházból, ezután azonnal élesben a boltodban is kipróbálhatod a rendszert.
A webáruházadban semmit sem módosítunk!
E-mail cím nem megfelelő