Mese a bizalomról

innvoice-

Kiben bízol?

Magadban? Az eladóidban? Az adóhatóságban? A szerencsédben? És benned ki bízik? Érdekes kérdések merülnek fel bennem, miközben gyakorta olyan kérések jutnak el hozzánk, melyeknek semmi közük a szoftver jó, vagy rossz működéséhez, egyszerűen abból ered, hogy valaki fél valakitől (valamitől). Ilyenkor lehet azt mondani, na erről senki nem szólt az egyetemen. Az egyetemen még arra tanítottak, alkossunk valami jót és az mindenkinek jó. Manapság olykor ott tartunk, hiába számol jól a szoftver, hiába hoz ki pontos összegeket a napi zárás, ez nem jó, mivel az eladó zsebreteszi a gépbe be nem ütött borravalókat. Erre készüljön fel, aki tud. Tiltsuk le a napi zárás funkciót a gonosz eladó elől? Ésszerű megoldás. Az alkalmazott meglop, a főnök nem becsül. Hosszútávú kapcsolat van kilátásban.

Mi bízunk magunkban!

Tegyünk különféle funkciókat a szoftverbe, ami gombnyomásra törli a múltbéli adatokat. Miért? Mire ez a félelem? Nem az a szépsége a dolognak, hogy a múltbéli adatokat elemezve újabb, még jobb döntéseket hozzak? Komolytalan kérések, amiknek megfelelni nehéz. Ha a fentiek alapján azt mondod naív vagyok, nem biztos, hogy mi leszünk a jó megoldás neked 🙂

A cikk szerzője:

innvoice

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

2023-ban ismét a pénzügyileg legmegbízhatóbb cégek minősítését kaptuk.
A 2023 július 1-től induló EPR, körforgásos termékdíjak kezeléséhez az Innvoice hatékony segítséget biztosít
A 2023. évi Magyar E-kereskedelem Napján nagyszerű tapasztalatokat és inspirációt szereztünk. Olyan élményeket és lehetőségeket nyújtott nekünk, amelyek messze túlmutattak az online kommunikáció lehetőségein. És hogy miért is volt inspiráló számunkra részt venni az eseményen?