Segíthetünk hosszú lejáratú számláid gyors kiegyenlítésében?

admin-

Mit szólnál, ha néhány nagy értékű, hosszú lejáratú számlád összegét pár napon belül segítenénk behajtani és nem neked kellene ezzel foglalkozni?

Találtunk egy nagyszerű partnert, aki vállalja a kockázatot és megelőlegezi neked a számla ellenértékét és akár két napon belül pénzhez juthatsz.

Neked ezzel megszűnik a pénzbehajtás gondja és sokkal előbb kerül hozzád a pénz.

Már több InnVoice felhasználónak is segítettünk ezzel, hogy még gyorsabban jussanak a bevételekhez, így gondoltuk talán számodra is érdekes lehet.

Zsolt elmondja, hogy miért is jó és hogy is működik ez az egész:

Már most is néhány nagy értékű számlád nyomtatási képe felett megjelenítettünk egy lehetőséget, amire kattintva információkat kérhetsz, hogyan is működik ez az egész, vagy csak egyszerűen kattints ide és összeszedtünk mindent ezzel kapcsolatban.

A cikk szerzője:

admin

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

A három legnépszerűbb webáruház motorhoz biztosítunk segítséget, amely költséghatékony módon leveszi a vállunkról a megnövekedett adminisztráció terheit.
Nemrég jártunk egy kimondottan webáruház üzemeltetők részére szervezett konferencián, az E-Kereskedelmi napon, erről készítettünk egy összefoglalót.
A vállalkozások nagy részét érinti a 2022 július közepén hozott változás, aminek hatására a KATA adózási forma jelentős átalakuláson esett át.