Lépj egy zöldet az e-számlával!

admin-

Az elektronikus számlázás lehetősége a legtöbb számlázó szoftver esetén adott. A minőségi megoldásokkal dolgozó versenytársainknál, akárcsak nálunk, teljesen INGYENES az e-számla hitelesítés,
mert társadalmi felelősségvállalásunk része, hogy hosszútávon fenntartható, innovatív megoldást adjunk a kezetekbe. Ez mindannyiunk közös ügye.

Egyelőre azonban azt látni, hogy számos vállalkozás ódzkodik az elektronikus számlázás bevezetésétől, halogatja, vagy a könyvelőre hárítja az okokat.

Ha még mindig papír alapú számlákat küldesz vevőid felé, nem kérjük, hogy azonnal válts. Örülünk, hogy itt vagy és követsz bennünket! Amiben azonban számítunk Rád, kérjük, nézz rá a számlakibocsátás folyamatára a cégednél,
munkaerő, postaköltség, papír és nyomtatási eszközök, kontroll és könyvelés, dokumentum kezelés és megőrzés tekintetében.

Aki e-számlával dolgozik, az alábbi előnyöket biztosan élvezheti:
nem kell a számlát kinyomtatnia,
kevesebb eszközigény,
nincs feladási díj,
-a számla azonnal érkezik és azonnal teljesíthető,
-a számlázási folyamat e-számlával automatizálható,
-a számlákat nem kéri be papíron a könyvelő,
-a szoftver felületéről eléri,
-a megőrzésre több, online és offline megoldás létezik, de még az adathordozóra mentett fájlok esetén is a -tenyerünkben elfér a mennyiség, é
-s nem utolsó sorban elmondhatjuk gyermekeinknek, ha csak egy kis lépéssel is, hozzájárultunk a környezeti terhek redukálásához.

Ami pedig a ’kis lépést’ illeti, a papírfogyasztással, szállítással kapcsolatos energiaköltségek csökkentése által az e-számlázás pozitív környezeti hatásai évente 1 milló tonnával csökkenthetik az EU szén-dioxid kibocsátását.

Ha ezek után még gondolkozol, addig is kérünk, légy e-számla befogadó, és tarts velünk a következő fejezetben, ahol a Számla és elektronikus számla témában Czöndör Szabolcs, a NAV Ellenőrzést Támogató Főosztályvezető által vezetett webinárium tapasztalatait fogjuk megoszatni Veletek.

A cikk szerzője:

admin

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

A három legnépszerűbb webáruház motorhoz biztosítunk segítséget, amely költséghatékony módon leveszi a vállunkról a megnövekedett adminisztráció terheit.
Nemrég jártunk egy kimondottan webáruház üzemeltetők részére szervezett konferencián, az E-Kereskedelmi napon, erről készítettünk egy összefoglalót.
A vállalkozások nagy részét érinti a 2022 július közepén hozott változás, aminek hatására a KATA adózási forma jelentős átalakuláson esett át.