Közösséget építünk

admin-

2019 április elején hosszú tervezés után elindítottuk új Facebook csoportunkat (melyhez egyébként ide kattintva lehet csatlakozni).

Kezemben a cégem

Már az első napokban közel 200-an csatlakoztatok hozzánk, aminek nagyon örülünk, kiváltképp, hogy péntek délután, egyetlen e-mailben értesítettünk róla mindenkit, hogy a csoport elindult.

Miért kell nekünk facebook csoport?

Egy termék fejlesztése során hamar eljön az a pont, amikor nem elegendő a fejlesztő elképzelése, szükséges, hogy megismerjük közelebbről azokat a felhasználókat, akik a mindennapi életben azt használatba veszik.

Be kell ismernünk, mindent tudunk a szoftverről, viszont nem tudjuk pontosan meghatározni, leírni, kik is azok, akik a mi szoftvereinkkel dolgoznak. Milyen problémákkal küzdenek, mik a felmerülő kérdéseik?

a csoportot elsősorban azért hoztuk létre, hogy benneteket jobban megismerjünk

Már az első napokban kiderült, hogy teljesen alaptalan az a félelem, hogy ellenőrizetlenül, bejegyzések tömkelege fogja eltölteni a csoportot.

nagyszerű volt azt látni, hogy még a mi beavatkozásunk nélkül is milyen hatékonyan tudjátok akár egymást segíteni

Mindemellett már most az első időszakban olyan kérdéseket kaptunk, amiről azt gondoltuk, teljesen egyértelmű, de kiderült, több felhasználónk számára mégsem az. Nagyon örülünk ezeknek a visszajelzéseknek, hiszen pont ez volt a cél, hogy

párbeszéd kezdődjön

Mi a tervünk a csoporttal?

Heti-kétheti tervezésbe kezdtünk, melynek része:

  • a gyorsan megválaszolható kérdések, javítások előkészítése, megválaszolása
  • kétheti “kérdezz-felelek” alkalmak megteremtése, ahol feltehetitek a kérdéseket
  • bemutatjuk a fejlesztéseinket, amiken épp dolgozunk, így vállaljuk, hogy első körben véleményezhetitek azokat

Tele vagyunk fejlesztési tervekkel és ötletekkel

A visszajelzéseknek hála sokkal célzottabban tudjuk megszervezni a teendőinket, a fejlesztéseinket, hiszen közvetlenül tőletek kapunk inspirációt, mi az, ami kérdésként merül fel, mi az, ami nem egyértelmű, mi az, ami a legnagyobb hiányosság?

Összefoglalva:

Köszönjük, számíthattok ránk!

A cikk szerzője:

admin

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

A három legnépszerűbb webáruház motorhoz biztosítunk segítséget, amely költséghatékony módon leveszi a vállunkról a megnövekedett adminisztráció terheit.
Nemrég jártunk egy kimondottan webáruház üzemeltetők részére szervezett konferencián, az E-Kereskedelmi napon, erről készítettünk egy összefoglalót.
A vállalkozások nagy részét érinti a 2022 július közepén hozott változás, aminek hatására a KATA adózási forma jelentős átalakuláson esett át.