VÁLLALKOZÓK, KIS- ÉS NAGYKERESKEDŐK RÉSZÉRE

Együttműködés
a könyvelőddel

A könyvelői hozzáférés segítségével könyvelőd azonnal hozzáférhet a szoftveredhez, néhány kattintással pedig exportálhatja is az adatokat a saját könyvelőprogramjába.

Milyen programokkal kompatibilis az InnVoice?

Rendszerünk jelenleg az alábbi könyvelőprogramok felé biztosít adatátemelést:

RLB
NetAccounting
Combosoft
Infotéka
Makrodigit
Kulcs könyvelés
Nagy Machinátor
Tensoft
Elitconto
Cashbook
Novitax
POHODA (SK)

"Már nem is nem emlékszem, mióta használom az innVoice rendszerét, de nagyon hosszú ideje. Rengeteg vállalkozónak ajánlottam már, kezdőknek is, hiszen a számlák kezelése ezzel a programmal a legjobb – pedig ismerek azért néhány alternatívát."

Baczoni Boglárka

tulajdonos, ügyvezető
Rotonda 2004. Kft.

"A könyvelőm tanácsára váltottam az innVoice-ra. Mindent tud, amire szükségem van tőle, és különösen szeretem az egyszerű áttekinthetőségét. A saját tapasztalataim alapján ajánlom mindenkinek."

Árvay Sándor

tulajdonos, ügyvezető
RedaktorSport Szolgáltató BT

"Az innVoice-t a könyvelőm ajánlotta, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Azt különösen szeretem benne, hogy a segítségével mindig naprakész lehetek NAV előírásait tekintve, felhasználóbarát a felülete, és segítőkész az ügyfélszolgálata. "

Andrea Rossi

MINERVA FMH Kft.

"Szeretem az innVoice testre szabhatóságát, a csapat lelkesedését, és azt, hogy a segítségével mindig naprakész információim vannak a készletemről az összes üzletemben. Egyedül azért nem ajánlanám másoknak, nehogy segítsem a konkurenciát!"

Kővári Viktor Tamás

Műszaki vezető/Shop manager
Eredő Garázsipari Kft

Nincs a listában a saját
programotok? Jelezd felénk!

LÉPJ ELŐRE EGY NAGYOT MÉG MA!

Gördülékeny üzletmenetet és egyszerű pénzügyi adminisztrációt ígérünk neked, amelynek köszönhetően több időd és energiád marad az üzlet többi részéhez.