Készletkezelés az üzletben

Kiskereskedelmi üzletek online eladói szoftvere, több üzlet eladásainak vonalkódos nyilvántartásával, amit bárhonnan lekérdezhetsz
Kipróbálom 14 napigVIsszahívást kérek

Vonalkódos azonosítás

Akár címkenyomtatóval, akár A4-es nyomtatóval egyszerűen lehet vonalkódokat generálni, de akár használhatjuk azokat a vonalkódokat is, amit a gyártó adott. A szoftverben megtervezhetjük a címke tartalmát is.

Terméktörzs kezelése

A termékeket névvel, cikkszámokkal és jellemzőkkkel lehet nyilvántartani, valamint tetszőleges számú árcsoport is használható. Így például könnyedén lehet eltérő árakat használni különböző vevőkhöz, vagy akár minden boltban más ár rendelhető a termékekhez.

Termékváltozatok kezelése

A termékváltozatok használatával ruházati termékek méretei is könnyedén kezelhetők. A vonalkódok használatával a változatok egyértelműen beazonosíthatók, a program a készletet is külön kezeli, minden változat tekintetében.

 

Forgalmi kimutatások

Miközben a boltban az eladók dolgoznak, a boltok forgalma percrekész módon követhető távolról is. A forgalmi kimutatások használatával a rendelkezésre álló adatokból tetszőleges kimutatások állíthatók össze, így könnyedén hozzáférhető a TOP termékek, legjobb vevők listája, de akár a munkatársak teljesítménye is könnyedén értékelhetők.

Webáruház kapcsolatok

Elegendő a webáruházban, vagy az InnVoice-ban felvinni az adatokat, a másik rendszer automatikusan átveszi az adatokat. Például ha a boltban eladsz valamit, annak készlete automatikusan megjelenik a webáruházban is.

Kérj visszahívást

Munkatársunk szívesen bemutatja a szoftvert, működés közben és felteheted a kérdéseket is, amire nagyon szívesen válaszolunk. Amennyiben kitöltöd a lenti űrlapot, személyre szabott bemutatóval jelentkezünk, ami után 30 napig minden kötelezettség nélkül kipróbálhatod saját adataiddal a szoftvert.

Visszahívást kérek,
hogy háromszor gyorsabban tudjak dönteni.