Innvoice idén is a legmegbízhatóbb cégek között

innvoice-

Megtiszteltetés számunkra, hogy 2023-ban is a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján ismét a legjobbak között szerepelhetünk. Számunkra az elmúlt húsz éves működés során mindig a legtermészetesebb volt, hogy azt csináljuk, amiben hiszünk, szoftvereket fejlesztünk, hogy hatékonyabbá tegyük ügyfeleink munkáját és életét. Ehhez az is hozzátartozik, hogy nem a rövid távú megoldásokban hiszünk, hanem a hosszútávú stabilitásban. Ez a minősítés ugyan csak egy pillanat a mindennapi munka során, de fontos visszaigazolás, hogy ezt az utat érdemes követni.

Köszönjük a minősítést, mindent elkövetünk, hogy a minősítésen kívül partnereink bizalmára továbbra is rászolgáljunk!

A cikk szerzője:

innvoice

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

A 2023 július 1-től induló EPR, körforgásos termékdíjak kezeléséhez az Innvoice hatékony segítséget biztosít
A 2023. évi Magyar E-kereskedelem Napján nagyszerű tapasztalatokat és inspirációt szereztünk. Olyan élményeket és lehetőségeket nyújtott nekünk, amelyek messze túlmutattak az online kommunikáció lehetőségein. És hogy miért is volt inspiráló számunkra részt venni az eseményen?
Az E-commerce Expo ebben az évben is az e-kereskedelem területén működő vállalkozásoknak és szakembereknek nyújtott lehetőséget arra, hogy bemutassák szolgáltatásaikat, megismerjék a legújabb trendeket és technológiákat, valamint kapcsolatokat építsenek a megjelent szereplőkkel.