InnVoice app – Számlázz mobilról!

innvoice-

Ha mélyen magunkba nézünk, bevallhatjuk, hogy nap mint nap a fél életünket egy készülékbe zsúfolva magunknál hordjuk. A mobilunkon szinte minden elérhető, ezért pár kattintással bármit elintézhetünk az alkalmazásokon keresztül.
Rengeteg időt és energiát spórolunk mindezzel, így hát megalkottuk saját számlázó applikációnkat!

Az Android és iPhone (iOS) kompatibilis alkalmazásunk rendkívüli segítséget nyújt azok számára, akik gyakran úton vannak. Ne cipeld a laptopot mindenhová! Kapd elő a mobilod és pillanatokon belül már számlázhatsz is, valamint a bevételeket, költségeket is egyszerűen ellenőrizheted! Mi több, bejövő számláidról az applikáció értesítést küld, megkímélve az újabb felesleges köröktől. Mindezt tovább fokozzuk, hisz a folyamatos könnyítéseken dolgozunk!

Nem mindenki szereti az elektronikus megoldást, így megesik, hogy az ügyfél ragaszkodik a papíralapú számlához. Nyomtatási lehetőséget elég nehéz találni útközben, így ajánljuk figyelmedbe a hordozható, akkumulátoros bizonylatnyomtatókat! Ami a lényeg, hogy kis méretű táskában is könnyedén elfér! A Bixolon SPP R-310 típusú szerkezet hű barátod lesz, hiszen legyen szó Android, iPhone, Windows vagy Mac készülékről, a számlanyomtatás pillanatok alatt kész! Nem kell bajlódnod a festékkel és tonerrel és a hőpapír is kedvező áron kapható.

Terméklistánkon 4 fajta bizonylatnyomtató közül választhatsz, lehetőségeidnek és igényeidnek megfelelően. Amennyiben nem ragaszkodsz akkumlátoros verzióhoz, válassz a Bixolon SRP-350III és PosiFlex AURA 8900 készülékek közül. Gyors és egyszerű használat, asztali gépre és laptopra telepítve egyaránt!

Az InnVoice ügyfeleit kedvezményben részesítjük, legyen szó bármely típusról! Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb bizonylatnyomtatót ide kattintva, add meg a kért adatokat és mi e-mailben már küldjük is a kuponkódot, melyet az Alt-Cash Kft-nél felhasználhatsz.

Töltsd le az InnVoice applikációt, rendelj hozzá hordozható nyomtatót és legyen tiéd a világ!

Szerezd meg: Google Play
Szerezd meg: Google Play

A cikk szerzője:

innvoice

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

Idei évünk az időspórolásról szólt, számos funkcióval akár egyenként is rengeteg időt tudtunk ügyfeleinknek megtakarítani. Tekintsük át, mi történt 2023-ban.
2023-ban ismét a pénzügyileg legmegbízhatóbb cégek minősítését kaptuk.
A 2023 július 1-től induló EPR, körforgásos termékdíjak kezeléséhez az Innvoice hatékony segítséget biztosít