Élményeink a 2023. évi Magyar E-kereskedelem Napján: Inspiráció és új lehetőségek a Woocommerce webshopok számára

Innvoice-

A 2023. évi Magyar E-kereskedelem Napján nagyszerű tapasztalatokat és inspirációt szereztünk. Olyan élményeket és lehetőségeket nyújtott nekünk, amelyek messze túlmutattak az online kommunikáció lehetőségein. És hogy miért is volt inspiráló számunkra részt venni az eseményen?

Az első és talán legfontosabb előnye annak, hogy kiállítóként megjelentünk, az a személyes találkozások lehetősége volt. Az online kommunikáció nagyszerű eszköz, de semmi sem helyettesítheti a személyes találkozás erejét. Fantasztikus élmény, amikor egy jól ismert hanghoz egyszer csak megjelenik az Ember a maga valójában! Felemelő érzés személyesen találkozni veletek! A standon és a konzultációs asztalnál történt közvetlen beszélgetések során jobban megismerhettük igényeiteket, kihívásaitokat és céljaitokat, ezáltal élőben tudtuk bemutatni az Innvoice által nyújtott új és már létező, de nem mindenki által ismert megoldásokat, amelyek webshop kapcsolattal, számlázó automatizmusokkal és pontos készletnyilvántartással segítenek benneteket előre haladni.

A rendezvény során többen érdeklődtetek a Woocommerce webáruházak szinkronizációjával és az automatikus számlázással kapcsolatos lehetőségek iránt. Ez inspirált bennünket arra, hogy végre választ adjunk az igényre, és ezen a területen is tovább fejlesszük szoftverünket.

Új fejlesztésünk tehát lehetővé teszi a Woocommerce webáruházak számára, hogy könnyedén automatizáljátok a webes megrendelések számlázását és szinkronizáljátok a termékeiteket és azok készletét a webáruházzal. Ezáltal mint Woocommerce webshop tulajdonosok még könnyebben kezelhetitek üzleteteket, növelhetitek a folyamatok hatékonyságát és javítható az ügyfélélmény is, akár fizikai bolttal kapcsoltan, egyedi fejlesztések igénybevétele nélkül.

Az eseményen való részvétel hozzásegített bennünket ahhoz, hogy együttműködő partnereinkkel is találkozzunk, új kapcsolatokat építsünk, és a piacot érintő trendekkel, új megoldásokkal és várható szabályozásokkal kapcsolatban is többet lássunk előre. Ezért mondhatjuk, hogy a rendezvényen való részvétel egyértelműen erősítette értékeinket, új kapukat nyitott meg számunkra is, biztosítva ezzel, hogy többet tudjunk adni nektek a jövőben.

Köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott a standunkhoz, és érdeklődött a szolgáltatásaink iránt! Továbbra is folyamatosan törekszünk a számlázás és készletkezelés folyamatának fejlesztésére, és bízunk benne, hogy az új Woocommerce kapcsolatunk még több vállalkozásnak segít sikeresen működni az e-kereskedelemben! Reméljük, hogy jövőre újra találkozunk, addig is maradjatok velünk, és kövessétek fejlesztéseinket, híreinket!

Tovább a legújabb Woocommerce-Innvoice kapcsolat részleteire!

A cikk szerzője:

Innvoice

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

Idei évünk az időspórolásról szólt, számos funkcióval akár egyenként is rengeteg időt tudtunk ügyfeleinknek megtakarítani. Tekintsük át, mi történt 2023-ban.
2023-ban ismét a pénzügyileg legmegbízhatóbb cégek minősítését kaptuk.
A 2023 július 1-től induló EPR, körforgásos termékdíjak kezeléséhez az Innvoice hatékony segítséget biztosít