BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

innvoice-

Csapatunknál már szokássá vált, hogy az év végén, év elején mérleget vonunk az előző év történéseiből és elgondolkodunk a jövő évi terveinkről. A 2019-es évben sem tétlenkedtünk. Igyekeztünk apró, de annál fontosabb kényelmi opciókkal gazdagítani az InnVoice palettáját. Például bevezettük az online cégadatbázis használatát, hogy könnyebbé, gyorsabbá tegyük számotokra a számlázását. Igyekeztünk népszerűsíteni a papírmentes iroda elvét, ezért próbálunk arra ösztönözni benneteket, hogy elektronikus bizonylatokat készítsetek és ne nyomtassatok!

Képzésekre jártunk, hogy további ismereteket szerezzünk arról, hogy hogyan tudunk még jobb szolgáltatást nyújtani nektek. Igyekszünk egyre inkább rendszerben gondolkodni. Egyre biztosabbak vagyunk abban, hogy már nem csak számlázót, készletkezelőt kerestek, hanem komplex ügyviteli megoldásokat. 2020-ban is igyekszünk ezt a vonalat folytatni.

NAV változások 2020-ban

Lehet, hogy vannak köztetek olyanok, akik már most izgulnak a várható NAV jogszabály változás miatt, amely 2020. július elejétől ÁFA összegre való tekintet nélkül kötelez mindenkit a számla adatszolgáltatásra, de AGGODALOMRA SEMMI OK, fejlesztéseink időben követik ezeket a változásokat, részleteket is hamarosan közlünk ezzel kapcsolatban! Tervezzük, hogy további kényelmi megoldásokkal bővítjük a kínálatunkat. Például év elején talán ti is érzitek, hogy mennyire célszerű lenne egy üzleti tervet készíteni 2020-ra. Ti is szeretnétek tudni, hogy vajon két hónap múlva lesz-e elég tőke a vállalkozásotokban, hogy valami másba is beruházzatok? Ez a kérdés bennünket is foglalkoztat! Szeretnénk az InnVoice-on belül olyan cash-flow tervezőt kialakítani, melynek segítségével pár kattintással lekérhetitek ezt az üzleti tervet. Gyakran – talán túl gyakran – küldünk nektek kérdőíveket. Ha zavarunk vele, ezúton is elnézést kérünk érte! Mentségünkre szóljon, hogy rettentő mód kíváncsiak vagyunk rá, mi vinne titeket előre, hogyan tudunk nektek segíteni. Az egyik ilyen kérdőív eredménye, hogy átalakítjuk a talán egyelőre kevésbé népszerű bejövő számlák és utalásfigyelő menüpontunkat, azért, hogy egy jól követhető felületet alkossunk a kiadások követésére, a tervezésre is, anélkül, hogy ehhez más szoftvert kellene használni. Higgyétek el, hogy egymásnak segítve mindannyian előrébb jutunk, egyben köszönjük, hogy az új évben is velünk vagytok! Sok sikert kívánunk az új évre!

A cikk szerzője:

innvoice

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

Idei évünk az időspórolásról szólt, számos funkcióval akár egyenként is rengeteg időt tudtunk ügyfeleinknek megtakarítani. Tekintsük át, mi történt 2023-ban.
2023-ban ismét a pénzügyileg legmegbízhatóbb cégek minősítését kaptuk.
A 2023 július 1-től induló EPR, körforgásos termékdíjak kezeléséhez az Innvoice hatékony segítséget biztosít