Bocs, de egy jegyet elajándékoztunk a B2W Fesztiválra

innvoice-

A Mazsola Kuckó a Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány

kapta, amit Eötvös-Szolnok Judit alapított és vezet.

Eötvös-Szolnok Judit, Mazsola Kuckó

Miért neki?

Mert Business To Woman!

Nőként Nőknek, Anyáknak szolgáltatja a “sima” élethez való életérzést.

MIÉRT MÁS a Mazsola Kuckó, mint bármelyik másik fogyatékos, avagy fordított gyerekekkel foglalkozó szervezet?

Mert Anyaként Te is háttérbe szorítod magad, mert az a fontos, hogy a gyereknek jó legyen!

De itt Rád is vigyázunk, Veled is foglalkozunk.

Amíg a gyermeked a rá szabott foglalkozáson van Te igénybe tudod venni a fülakupunktúrás stresszoldást vagy a masszázst, amit szintén fordított gyermekkel is élő szülők szolgáltatnak. Vagy beülhetsz a relaxációs sószobába egy teával. Ha pedig úgy jövünk össze jóga órán is részt vehetsz.

Mazsola Kuckó, sószoba

Miért alakult ki, hogy nem csak a gyerekekkel, de a szüleikkel is szeretnél foglalkozni?

Fontos, hogy mindnyájan tudjuk élni a saját életünket, hogy Neked az Anyának, az Apának és a sima testvérnek is meglegyen az amire szüksége van. Ezért is szeretném, hogy úgy is tudjon működni a Mazsola Kuckó (www.mazsolakucko.hu) a hétköznapi napokon túl, mint egy “hétvégi hotel”, ahol vigyázunk a gyermekeidre.

Fontos tudni, hogy a fogyatékkal élő gyermekeket azért is fokozottabban nehéz elhelyezni“megőrzésre”, mert őket a nagyszülők se vállalják. De nem haragudhatunk rájuk ezért. Teljesen jogos, hiszen túlnő az ő kompetenciájukon. Nincs meg hozzá a megfelelő szakmai hátterük. Te tudod mi a teendő egy epilepsziás roham esetén? Ők se tudják. Ide szakember kell!

Mi a missziója a Mazsola Kuckónak?

Fontos megtanulnunk és megtanítani egymásnak, hogy hogyan tudjunk stabilak lenni és nők maradni egy ilyen helyzetben is, ahol a GYES-nek sosincs vége.

Mindenkinek fontos az egészség és szépség a belső egyensúly megőrzése. Ezt lehet úgy is, hogy a gyermekednek és az egész családnak is jó legyen.

Mi sokszor halljuk, hogy: “Meddig fogod ezt bírni?” “Ezt nem lehet túlélni!” Ezennel szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy de, túl lehet. Mazsola Kuckó

Milyen terveitek vannak a jövőre nézve?

Tele vagyunk új ötletekkel. Szeretnénk stílusos és praktikus kiegészítőkkel is segíteni az ilyen családok mindennapjait, mint pl a speciális nyálkendő. Ezeket anyukám varrodája gyártja majd le nekünk, aki szintén ebben a valaha garázsnak készült helyiségben indította el, nőként, kisgyermekes anyaként az immár 30 éve működő vállalkozását, amit én időközben fejlesztőteremmé szabtam át.

Judit nagyszerű vállalkozásáról többet a mazsolakucko.hu oldalon olvashattok 🙂

Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen nagyszerű kezdeményezés mögé állhatunk!

A cikk szerzője:

innvoice

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

Idei évünk az időspórolásról szólt, számos funkcióval akár egyenként is rengeteg időt tudtunk ügyfeleinknek megtakarítani. Tekintsük át, mi történt 2023-ban.
2023-ban ismét a pénzügyileg legmegbízhatóbb cégek minősítését kaptuk.
A 2023 július 1-től induló EPR, körforgásos termékdíjak kezeléséhez az Innvoice hatékony segítséget biztosít