Bocs, de egy jegyet elajándékoztunk a B2W Fesztiválra

innvoice-

A Mazsola Kuckó a Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány

kapta, amit Eötvös-Szolnok Judit alapított és vezet.

Eötvös-Szolnok Judit, Mazsola Kuckó

Miért neki?

Mert Business To Woman!

Nőként Nőknek, Anyáknak szolgáltatja a “sima” élethez való életérzést.

MIÉRT MÁS a Mazsola Kuckó, mint bármelyik másik fogyatékos, avagy fordított gyerekekkel foglalkozó szervezet?

Mert Anyaként Te is háttérbe szorítod magad, mert az a fontos, hogy a gyereknek jó legyen!

De itt Rád is vigyázunk, Veled is foglalkozunk.

Amíg a gyermeked a rá szabott foglalkozáson van Te igénybe tudod venni a fülakupunktúrás stresszoldást vagy a masszázst, amit szintén fordított gyermekkel is élő szülők szolgáltatnak. Vagy beülhetsz a relaxációs sószobába egy teával. Ha pedig úgy jövünk össze jóga órán is részt vehetsz.

Mazsola Kuckó, sószoba

Miért alakult ki, hogy nem csak a gyerekekkel, de a szüleikkel is szeretnél foglalkozni?

Fontos, hogy mindnyájan tudjuk élni a saját életünket, hogy Neked az Anyának, az Apának és a sima testvérnek is meglegyen az amire szüksége van. Ezért is szeretném, hogy úgy is tudjon működni a Mazsola Kuckó (www.mazsolakucko.hu) a hétköznapi napokon túl, mint egy “hétvégi hotel”, ahol vigyázunk a gyermekeidre.

Fontos tudni, hogy a fogyatékkal élő gyermekeket azért is fokozottabban nehéz elhelyezni“megőrzésre”, mert őket a nagyszülők se vállalják. De nem haragudhatunk rájuk ezért. Teljesen jogos, hiszen túlnő az ő kompetenciájukon. Nincs meg hozzá a megfelelő szakmai hátterük. Te tudod mi a teendő egy epilepsziás roham esetén? Ők se tudják. Ide szakember kell!

Mi a missziója a Mazsola Kuckónak?

Fontos megtanulnunk és megtanítani egymásnak, hogy hogyan tudjunk stabilak lenni és nők maradni egy ilyen helyzetben is, ahol a GYES-nek sosincs vége.

Mindenkinek fontos az egészség és szépség a belső egyensúly megőrzése. Ezt lehet úgy is, hogy a gyermekednek és az egész családnak is jó legyen.

Mi sokszor halljuk, hogy: “Meddig fogod ezt bírni?” “Ezt nem lehet túlélni!” Ezennel szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy de, túl lehet. Mazsola Kuckó

Milyen terveitek vannak a jövőre nézve?

Tele vagyunk új ötletekkel. Szeretnénk stílusos és praktikus kiegészítőkkel is segíteni az ilyen családok mindennapjait, mint pl a speciális nyálkendő. Ezeket anyukám varrodája gyártja majd le nekünk, aki szintén ebben a valaha garázsnak készült helyiségben indította el, nőként, kisgyermekes anyaként az immár 30 éve működő vállalkozását, amit én időközben fejlesztőteremmé szabtam át.

Judit nagyszerű vállalkozásáról többet a mazsolakucko.hu oldalon olvashattok 🙂

Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen nagyszerű kezdeményezés mögé állhatunk!

A cikk szerzője:

innvoice

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

2023-ban ismét a pénzügyileg legmegbízhatóbb cégek minősítését kaptuk.
A 2023 július 1-től induló EPR, körforgásos termékdíjak kezeléséhez az Innvoice hatékony segítséget biztosít
A 2023. évi Magyar E-kereskedelem Napján nagyszerű tapasztalatokat és inspirációt szereztünk. Olyan élményeket és lehetőségeket nyújtott nekünk, amelyek messze túlmutattak az online kommunikáció lehetőségein. És hogy miért is volt inspiráló számunkra részt venni az eseményen?