Értesülj tippekről, sikertörténetekről és hírekről

#szamlazas #könyvelés #készletkezelés #interjú #NAV #API #Cashflow

A három legnépszerűbb webáruház motorhoz biztosítunk segítséget, amely költséghatékony módon leveszi a vállunkról a megnövekedett adminisztráció terheit.
Nemrég jártunk egy kimondottan webáruház üzemeltetők részére szervezett konferencián, az E-Kereskedelmi napon, erről készítettünk egy összefoglalót.
A vállalkozások nagy részét érinti a 2022 július közepén hozott változás, aminek hatására a KATA adózási forma jelentős átalakuláson esett át.
A hosszú fizetési határidejű számlák megakadályozzák, hogy a cégünk gyorsan hozzáférjen a számlák összegéhez, ezáltal beruházások, vagy akár a napi költségek fedezése is veszélybe kerülhetnek. Erre kínál megoldást a faktoring.
Megszűnt a KATA? Ideje komolyan újratervezned a vállalkozásod. Mutatunk egy kalkulátort, aminek használatával nem csak a megnövekedett adóterhekre készülhetsz fel, de akár több profitot is tudsz termelni.
Egy üzleti networking vacsora és a jelen világ kihívásai. Gondolatok a KATA adózási forma megreformálásáról és a körülményekre való reagálásról.
Szeles Balázs, UNAS webshop-mentorral beszélgettünk gyakorlatias megközelítésből arról, hogy oktatással vagy anélkül érdemes-e belevágni a webshop indításba, mitől és hogyan lesz sikeres egy ilyen vállalkozás, illetve miként érdemes elindulni az úton.
Ezúttal a marketing területet hozzuk előtérbe számotokra, mert egyre gyakrabban találkozunk a kérdéssel webshopos partnereink esetén is, miszerint a háttér rendben van, terhelésre kész, de a vevők nem érkeznek a megfelelő intenzitással. Mit tehetünk, azért, hogy a megfelelő vásárlókat vonzzuk magunkhoz, akiknek a mi megoldásunk valóban értéket jelent?

Miért válaszd
az Innvoice mobilapplikációját?

  • Számlázás és szállítólevél készítése, készletkezelés bárhonnan
  • Számlanyomtatás bárhol, bármikor – övre csatolható vezeték nélküli nyomtatóval
  • E-számla küldése azonnal
    A boltjaid forgalmi adatainak ellenőrzése bárhol, bármikor, valós időben
  • Azonnali értesítés a webshopodba érkező rendelésekről
    Egyszerűen használható segítség webáruház-tulajdonosoknak, üzletkötőknek, autóból értékesítőknek

LÉPJ ELŐRE EGY NAGYOT MÉG MA!

Gördülékeny üzletmenetet és egyszerű pénzügyi adminisztrációt ígérünk neked, amelynek köszönhetően több időd és energiád marad az üzlet többi részéhez.