ISMERKEDJ MEG VELÜNK!

Az InnVoice csapata már 2000 óta azon dolgozik, hogy a lehető legegyszerűbben használható, legpraktikusabb, és leginkább az ügyféligényeknek megfelelő ügyviteli szoftvereket biztosítsa ügyfeleinek.

Simon Szilvia

Ügyfélsiker menedzser

Horváth Szabolcs

Fejlesztési vezető

Papp Andrea

Ügyfélsiker menedzser

“Két évtized a piacon több mint 20 évnyi folyamatos fejlődést jelent számunkra, amit ügyfeleink elégedettségébe fektethetünk.”

Bízhatsz bennünk. Papírunk van róla.

A Bisnode partnerminősítő rendszerében AA minősítést nyertünk el. Ez azt jelenti, hogy a magyar vállalkozások legfelső 1,75%-ba tartozunk, ami a megbízhatóságunkat illeti.

Büszkék vagyunk arra, hogy munkánkat hosszú távon is fenntartható módon végezzük!

Ismerj meg minket közelebbről!

Az egyik legnagyobb erősségünk a közvetlenség, már 22 éve. Szeretjük megismerni közelebbről is partnereinket, hiszen a szoros kötelékeket tartjuk az üzleti sikerek garanciáinak.

Mesélj nekünk az igényeidről!

Közvetlen és barátságos ügyfélszolgálatunk a legfontosabb kapocs partnereink és köztünk. Minél többet tudunk rólad, annál inkább a hasznodra tudunk lenni megoldásainkkal.

Mi mindannyian a te sikeredért dolgozunk!

Webáruház-üzemeltetés, pénzügyek, hatékony ügyfélkezelés, vagy akár Visual Windows megrendelések számlázása – az Innvoice és partnerei az üzletmenet számos területén kínálnak kulcsrakész megoldásokat.

Társadalmi felelősségvállalásunk

Amikor szoftvereket és szolgáltatásokat fejlesztünk, mindig igyekszünk olyan problémákra megoldást találni, amelyek esetében képesek vagyunk valódi segítséget nyújtani.
Nincs ez másként a társadalmi ügyek esetében sem.

Szerencsések vagyunk, ugyanis rengeteg támogató ügyfelünk és partnerünk lehetővé teszi számunkra, hogy az üzleti szférán kívül is tudjunk segíteni másoknak.

2021 karácsonyi
élelmiszervásárlás
Bókaházán

Tudjuk, hogy nem mindenki olyan szerencsés, hogy egészségben, lehetőségekben gazdagon induljon az életben, így fontosnak tartjuk a nehéz sorsú családok és gyermekek támogatását. 2021 karácsonyán 30 családnak biztosítottunk egy nagyobb élelmiszerbevásárlást Bókaháza és Zalaapáti településeken.

2021 nyári
programok
támogatása

A Zalaapáti Csupa Csoda Óvoda és Mini Bölcsödét és a Kerekerdő Alapítványt támogattuk abban, hogy a gyermekek felhőtlen nyári nyaraltatása valamint közösségi programok szervezése révén a gyerekek új élményekkel gazdagodhassanak. Ezúton is köszönjük az áldozatos munkát mindenkinek, aki ennek megvalósításában bármilyen formában részt vett!

Cégadatok

InnVoice Ügyviteli Szoftver Kft.
9700 Szombathely, Olimpia utca 20.

Képviselő neve:
Horváth Szabolcs, ügyvezető

Cégjegyzékszám:
18-09-105743

Adószám:
13172167-2-18

Számlavezetés:
Raiffeisen Bank
12094507-01747843-00100001
IBAN: HU19120945070174784300100001
SWIFT: UBRTHUHB