VÁLLALKOZÓK, KIS- ÉS NAGYKERESKEDŐK RÉSZÉRE

Bejövő számlák beemelése

A partnereid által küldött számlákat azonnal beemelheted az InnVoice rendszerébe, így nem kell megvárnod, míg azok kézbesítésre kerülnek. Nálunk azonnal látod az összes számládat, így azonnal tisztában lehetsz a költségeiddel.

Hogyan történik a bejövö számlák beemelése?

Mint arról bizonyára tudsz, 2020-tól már minden magyar, adószámmal rendelkező belföldi adóalany számlái automatikusan feltöltődnek a NAV onlineszámla-felületére.

Az InnVoice a bejövő számlákat automatikusan letölti és segít azok beemelésében saját költségeid nyilvántartásában. A számlázóprogram kezdőlapján azonnal hozzáférhetsz a bejövő számlákhoz.

Alakíts ki költségkategóriákat költségeid elemzéséhez!

A költségeid kategorizálása segít a bejövő számlákat egyben, kategóriánként is elemezni.

Használd a Cashflow-tervezőt,
és lásd előre a pénzügyeid!

Tervezd meg rendszeres kiadásaid és bevételeid!
Ha így teszel, a későbbiekben lemodellezheted és áttekintheted egy-egy befektetésed jövőbeli hatásait és készpénzállományod alakulását.

Ez az egyik legjobb döntéselőkészítő eszköz!

"Már nem is nem emlékszem, mióta használom az innVoice rendszerét, de nagyon hosszú ideje. Rengeteg vállalkozónak ajánlottam már, kezdőknek is, hiszen a számlák kezelése ezzel a programmal a legjobb – pedig ismerek azért néhány alternatívát."

Baczoni Boglárka

tulajdonos, ügyvezető
Rotonda 2004. Kft.

"Az innVoice-t a könyvelőm ajánlotta, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Azt különösen szeretem benne, hogy a segítségével mindig naprakész lehetek NAV előírásait tekintve, felhasználóbarát a felülete, és segítőkész az ügyfélszolgálata. "

Andrea Rossi

MINERVA FMH Kft.

"Már 2008 óta vagyok innVoice-felhasználó! Még CD-n vásároltam meg a programot, mert komplex számlázót kerestem készletnyilvántartással és szállítólevél-kiállítással. Azóta is elégedett vagyok!"

Csala Krisztián

ügyintéző
System Service Kft.

"Szeretem az innVoice testre szabhatóságát, a csapat lelkesedését, és azt, hogy a segítségével mindig naprakész információim vannak a készletemről az összes üzletemben. Egyedül azért nem ajánlanám másoknak, nehogy segítsem a konkurenciát!"

Kővári Viktor Tamás

Műszaki vezető/Shop manager
Eredő Garázsipari Kft

LÉPJ ELŐRE EGY NAGYOT MÉG MA!

Gördülékeny üzletmenetet és egyszerű pénzügyi adminisztrációt ígérünk neked, amelynek köszönhetően több időd és energiád marad az üzlet többi részéhez.