VÁLLALKOZÓK, KIS- ÉS NAGYKERESKEDŐK RÉSZÉRE

banki kapcsolatok

Kapcsolódj bankodhoz és töltsd le a beérkező tranzakciókat, egyenlítsd ki automatikusan a számlákat!

Kapcsolódj egyszerűen kedvenc bankodhoz

Több, Magyarországon is üzemelő bankhoz biztosítunk kapcsolódási lehetőséget banki aggregátor szolgáltatón keresztül.

CIB Bank
CIB Bank Business
Erste Bank Retail
N26 Bank

Oberbank
OTP Bank
PayPal
Raiffeisen Bank
Revolut

Stripe
Takarékbank
Unicredit Bank Hungary Zrt.
Wise

Hogyan működik?

A banki szinkronizáció három egyszerű lépésből áll:

01

Lépj be az InnVoice fiókodba és válaszd bal oldalt a Banki tranzakciók menüpontot:

02

Kapcsolódj a bankodhoz balra fent a Új banki kapcsolat menüpontban.

03

A tranzakciók letöltése után a befizetések automatikusan párosításra kerülnek, ahol piros ikszet látsz, azon dokumentumokat a fenti keresőben tudod megkeresni.

?

Hogy történik a párosítás?

Az InnVoice alapvetően a számla, vagy díjbekérő sorszáma alapján kísérli meg a párosítást, így vevődet mindenképpen kérd meg, hogy utalás során tüntesse fel az utalás közleményében azt.

Szeretném kikapcsolni a funkciót néhány munkatársamnak

Jobbra fent / Fogaskerék / Meghívott felhasználók / Jogosultságok alatt a Banki kapcsolatok kikapcsolásával bárki számára kikapcsolható a funkció.

Fontos tudni, hogy az InnVoice nem áll közvetlen kapcsolatban a bankokkal.

Az InnVoice számlázóprogram lehetőséget biztosít egy megbízható, AISP engedéllyel rendelkező banki aggregátor szolgáltatás igénybevételére, ami alkalmas arra, hogy a tranzakciókat letöltse. Az InnVoice számlázóprogramnak ez a banki aggregátor szolgáltató adja át a tranzakciós adatokat, ezután pedig az InnVoice megkísérli a tranzakciókat összepárosítani a dokumentumokkal, számlákkal.

Röviden tehát az InnVoice szerepe abban áll, hogy segít a felhasználónak a banki aggregátor szolgáltató szolgáltatását igénybe venni és a végeredményt (a letöltött tranzakciókat) átvenni. A banki aggregátor szolgáltató lehetőséget ad arra, hogy a banki kapcsolatot bármikor megszüntessük, vagy újra engedélyezzük. Fontos, hogy az egész művelet kizárólag a tranzakciók letöltésére alkalmas, semmilyen utalási művelet elvégzésére nem jogosítja a kapcsolatot.

Mit lehet tudni a
banki aggregátor szolgáltatóról?

A banki aggregátor szolgáltató kiválasztása közel 3 éve zajlik. Az új szabályozás a bankok számára is hatalmas kihívást jelent, azonban 2019 közepére találtunk egy olyan nemzetközi szolgáltatót, mely komoly ügyfélszolgálattal és európai lefedettséggel is rendelkezik.

Biztonságos
mindez?

A bejelentkezési adatok nem az InnVoice, hanem a banki aggregátor szolgáltató részére kerülnek megadásra, azok csak tranzakciós adatok lekérdezésére alkalmasak, semmilyen utalási művelet elvégzésére nem. Fontos, hogy a banki aggregátor szolgáltató az AISP engedélyt csak olyan maximális biztonsági követelmények ellenében tudta megszerezni és megtartani, amely a banki adatok biztonságával azonos, így biztosak lehetünk abban, hogy a banki bejelentkezéseink biztonságban vannak.

Amennyiben bármilyen más úton a banki bejelentkezési adataink illetéktelen kezekbe kerülnének, az utalási és egyéb műveletekhez továbbra is egyéb (például mobiltelefonos, stb) megerősítésre van szükség, így az illetéktelenek által nem lehetséges, csak ha több eszköz is illetéktelenek kezébe kerül.

Hogyan vehető
igénybe?

Balra a “Banki tranzakciók” menüpontban bármely előfizetőnk (kivéve ingyenes csomag) kipróbálhatja 14 napig. A 14 napos időszak az első banki kapcsolat indításakor indul.
A banki tranzakciók a PROFI csomag része, melyre egyszerűen át lehet váltani a kipróbálást követően.

Már van előfizetésem, hogyan tudom kibővíteni a csomagomat a banki tranzakciók igénybevételével?
A próbaidőszak végén automatikusan kiszámoljuk az aktuális előfizetési időszak végét és arányosan lehet az előfizetést bővíteni.

Ajánljuk azoknak akik...

Csak számláznak

Egy pillanat alatt átláthatod a pénzügyeidet.

Webshoppal rendelkeznek

Az automatizációnak hála maradnak átláthatóak és egyszerűek a webshopod pénzügyei.

Bolttal rendelkeznek

A gördülékeny üzletmenet az ehhez hasonló okos megoldásokon múlik.

Boltot és webshopot visznek

Több rendszer öszehangolása esetén az automatizáció olyan előny, amely mellett nem lehet csak úgy elmenni.

"Szeretem az innVoice testre szabhatóságát, a csapat lelkesedését, és azt, hogy a segítségével mindig naprakész információim vannak a készletemről az összes üzletemben. Egyedül azért nem ajánlanám másoknak, nehogy segítsem a konkurenciát!"

Kővári Viktor Tamás

Műszaki vezető/Shop manager
Eredő Garázsipari Kft

"Egy borkereskedést üzemeltetek, és raktákészlet-kezelésre kerestem megoldást. Az innVoice a tapasztalataim alapján remek ár/érték-arányú szoftver, készséges ügyfélszolgálattal."

Molnár Gábor

tulajdonos, ügyvezető
MK Optimum Kft.

"Olyan szoftverre volt szükségem, amely komplex készletkezelési megoldásokkal rendelkezik, az ajánlatból szállítólevelet készít, majd ebből díjbekérőt és tételes végszámlát készít. Az innVoice rengeteget tud, kedvező áron. Ajánlom! "

Albert Csaba

ÉVISAT Kft.
tulajdonos, ügyvezető

"A könyvelőm tanácsára váltottam az innVoice-ra. Mindent tud, amire szükségem van tőle, és különösen szeretem az egyszerű áttekinthetőségét. A saját tapasztalataim alapján ajánlom mindenkinek."

Árvay Sándor

tulajdonos, ügyvezető
RedaktorSport Szolgáltató BT

LÉPJ ELŐRE EGY NAGYOT MÉG MA!

Gördülékeny üzletmenetet és egyszerű pénzügyi adminisztrációt ígérünk neked, amelynek köszönhetően több időd és energiád marad az üzlet többi részéhez.