VÁLLALKOZÓK, KIS- ÉS NAGYKERESKEDŐK RÉSZÉRE

API kapcsolat

Hogyan épül be már meglévő rendszeredbe az InnVoice, és hogyan támogatja a napi munkát?

Milyen beállításokra van lehetőség?

Alább egy rövid leírást találsz fejlesztők, szakemberek számára összeírva arról, hogy pontosan mit tud az InnVoice API-kapcsolata, és ez miért fontos. A Kézikönyv szinte mindenre választ ad, ha pedig kérdésed van, fordulj hozzánk!

A funkció a Haladó csomagtól elérhető. Az API-kapcsolatnak külön forgalmi és egyéb díja nincs.

Ajánljuk azoknak akik...

Bolttal rendelkeznek

Az online pénztárgép mellett kötelező a lehetőség biztosítása.

Boltot és webshopot visznek

A vásárlóid számára nem kérdés, hogy biztosítasz bankkártyás fizetési opciót.

"Olyan számlázót kerestem, amelyben gyorsan és egyszerűen, adatbázisból tudok számlákat kiállítani a partnereimnek. Az innVoice tökéletesen tudja ezt – és egyre többet, az ügyfelekkel folytatott folyamatos párbeszédnek köszönhetően."

Szabó István

tulajdonos, ügyvezető
Sz & Sz konzultáns Bt.

"Amikor rátaláltam az innVoice-ra, olyan WordPress adatbázisba integrálható rendszert kerestem, amellyel a számlázáson kívül a készletgazdálkodást is intézhetem, a lehető legátláthatóbb felület segítségével. Jó szívvel ajánlom másoknak is!"

Szendrő László

tulajdonos, ügyvezető
Konzunion-Akupunktúra Online Bt.

"A könyvelőm tanácsára váltottam az innVoice-ra. Mindent tud, amire szükségem van tőle, és különösen szeretem az egyszerű áttekinthetőségét. A saját tapasztalataim alapján ajánlom mindenkinek."

Árvay Sándor

tulajdonos, ügyvezető
RedaktorSport Szolgáltató BT

"Már nem is nem emlékszem, mióta használom az innVoice rendszerét, de nagyon hosszú ideje. Rengeteg vállalkozónak ajánlottam már, kezdőknek is, hiszen a számlák kezelése ezzel a programmal a legjobb – pedig ismerek azért néhány alternatívát."

Baczoni Boglárka

tulajdonos, ügyvezető
Rotonda 2004. Kft.

LÉPJ ELŐRE EGY NAGYOT MÉG MA!

Gördülékeny üzletmenetet és egyszerű pénzügyi adminisztrációt ígérünk neked, amelynek köszönhetően több időd és energiád marad az üzlet többi részéhez.