A bevásárlószatyor jelenség

admin-

Bevásárolsz, megpakolsz, leszakad. Sokszor elgondolkoztat, hogy ami régen ingyen és többször használható minőségben volt, manapság miért egyszer használatos és miért kerül pénzbe (fordított arányosság). Persze nem sokba, pont annyiba, hogy az ember nem bosszankodik a “kidobott” forintokon, viszont annál bosszantóbb, ha valamit használni szeretnék, de az nem használható. Sajnos a címben említett segédeszközről mindig a használatbavétel után, vagy közben derül ki, milyen rövid is az élete.

Szeretsz fizetni azért, hogy az idődet pazarold?

A céged életében ilyen eszközökkel kísérletezni felesleges időpazarlás. Tisztában vagyunk online számlázó programjaink minőségével, így odaadjuk Neked ingyen 30 napra, sőt ehhez ragaszkodunk is. Próbáld ki, amíg nem hajt az éles használat és el tudod dönteni, használható-e számodra. 30 nap hosszú idő – nekem általában pár óra elég a döntéshez. Utána pedig mindketten örülünk, Neked időt spórolunk, mi pedig pozitív visszajelzést kapunk fejlesztéseinkhez. Ha pedig úgy éreznéd az idődet pazarlod, mi nem kérdezünk semmit, nincsenek kínos pillanatok, köszönjük , hogy lehetőséget adtál 🙂

A cikk szerzője:

admin

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

A három legnépszerűbb webáruház motorhoz biztosítunk segítséget, amely költséghatékony módon leveszi a vállunkról a megnövekedett adminisztráció terheit.
Nemrég jártunk egy kimondottan webáruház üzemeltetők részére szervezett konferencián, az E-Kereskedelmi napon, erről készítettünk egy összefoglalót.
A vállalkozások nagy részét érinti a 2022 július közepén hozott változás, aminek hatására a KATA adózási forma jelentős átalakuláson esett át.