6 ok, amiért érdemes meghívnod a könyvelődet

innvoice-

1. Nem kell elvinned a számláidat hozzá

Ha hozzáférést adsz a könyvelődnek, akkor az e-mail címével már ő is be tud lépni a számlázóprogramodba. Belépés után saját maga is le tudja tölteni a számlákat, vagy ha nagyon szeretné, ki is tudja nyomtatni azokat, így végképp nem kell hozzá elvinned őket.

2. Két kattintással betöltheti a könyvelőprogramjába a számlákat

Ha hozzáférést adsz neki, a saját könyvelőprogramjába néhány kattintással letöltheti a számlákat, így nem kell azokat újra begépelni, felvinni. Természetesen számlákat kiállítani nem tud, csak betekinthet a számlalistába. Ezzel jelentős munkától kíméled meg, így a meghívás számodra is költséghatékony lehet, ami akár a kedvezőbb könyvelési díjban is jelentkezhet.

3. Nincs elveszett számla

Volt már, hogy egy-egy számlát leadtál a könyvelődnek és azt nagy nehézségek árán tudtad előkeresni? Ennek vége, hiszen a bejövő számlákat ugyanúgy felviheted a számlázóprogramba, így mindketten bármikor hozzáférhettek.

4. Ha a könyvelődnek kérdése van, a válaszokat egyedül is megtalálja

Ha nyomtatva viszed el minden hónapban a könyvelőhöz a számlákat, bizony előfordulhat, hogy egy-egy számla kimarad. Ezentúl a könyvelő saját maga is meg tudja keresni a számláid között a hiányzókat.

5. Bármikor dolgozhat

Nem kell időpontot egyeztetnetek, a könyvelőd bármikor dolgozhat, az online belépés segítségével akár éjszaka is beléphet fiókodba.

6. Rögzítheti neked az utalásaid

A költségeidet előre ő is fel tudja vinni, azaz előre fel tud vinni minden utalandó adót, járulékot, nem kell külön e-mailekből bogarásznod.

Hogyan hívhatod meg a könyvelődet?

Néhány kattintás az egész: Jobbra fent 
-> Fogaskerék 
       -> Meghívott felhasználók alatt hozz létre egy 
          -> Új felhasználót, majd azt állítsd 
                -> Könyvelő,betekintő típusra. 

A cikk szerzője:

innvoice

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

Idei évünk az időspórolásról szólt, számos funkcióval akár egyenként is rengeteg időt tudtunk ügyfeleinknek megtakarítani. Tekintsük át, mi történt 2023-ban.
2023-ban ismét a pénzügyileg legmegbízhatóbb cégek minősítését kaptuk.
A 2023 július 1-től induló EPR, körforgásos termékdíjak kezeléséhez az Innvoice hatékony segítséget biztosít