6 ok, amiért érdemes meghívnod a könyvelődet

innvoice-

1. Nem kell elvinned a számláidat hozzá

Ha hozzáférést adsz a könyvelődnek, akkor az e-mail címével már ő is be tud lépni a számlázóprogramodba. Belépés után saját maga is le tudja tölteni a számlákat, vagy ha nagyon szeretné, ki is tudja nyomtatni azokat, így végképp nem kell hozzá elvinned őket.

2. Két kattintással betöltheti a könyvelőprogramjába a számlákat

Ha hozzáférést adsz neki, a saját könyvelőprogramjába néhány kattintással letöltheti a számlákat, így nem kell azokat újra begépelni, felvinni. Természetesen számlákat kiállítani nem tud, csak betekinthet a számlalistába. Ezzel jelentős munkától kíméled meg, így a meghívás számodra is költséghatékony lehet, ami akár a kedvezőbb könyvelési díjban is jelentkezhet.

3. Nincs elveszett számla

Volt már, hogy egy-egy számlát leadtál a könyvelődnek és azt nagy nehézségek árán tudtad előkeresni? Ennek vége, hiszen a bejövő számlákat ugyanúgy felviheted a számlázóprogramba, így mindketten bármikor hozzáférhettek.

4. Ha a könyvelődnek kérdése van, a válaszokat egyedül is megtalálja

Ha nyomtatva viszed el minden hónapban a könyvelőhöz a számlákat, bizony előfordulhat, hogy egy-egy számla kimarad. Ezentúl a könyvelő saját maga is meg tudja keresni a számláid között a hiányzókat.

5. Bármikor dolgozhat

Nem kell időpontot egyeztetnetek, a könyvelőd bármikor dolgozhat, az online belépés segítségével akár éjszaka is beléphet fiókodba.

6. Rögzítheti neked az utalásaid

A költségeidet előre ő is fel tudja vinni, azaz előre fel tud vinni minden utalandó adót, járulékot, nem kell külön e-mailekből bogarásznod.

Hogyan hívhatod meg a könyvelődet?

Néhány kattintás az egész: Jobbra fent 
-> Fogaskerék 
       -> Meghívott felhasználók alatt hozz létre egy 
          -> Új felhasználót, majd azt állítsd 
                -> Könyvelő,betekintő típusra. 

A cikk szerzője:

innvoice

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

2023-ban ismét a pénzügyileg legmegbízhatóbb cégek minősítését kaptuk.
A 2023 július 1-től induló EPR, körforgásos termékdíjak kezeléséhez az Innvoice hatékony segítséget biztosít
A 2023. évi Magyar E-kereskedelem Napján nagyszerű tapasztalatokat és inspirációt szereztünk. Olyan élményeket és lehetőségeket nyújtott nekünk, amelyek messze túlmutattak az online kommunikáció lehetőségein. És hogy miért is volt inspiráló számunkra részt venni az eseményen?