A napokban jelent meg egy olyan izgalmas Európai Uniós pályázat, ami kifejezetten a kis- és középvállalatokra fókuszál. A pályázati támogatás célja a KKV-k versenyképességének javítása online üzleti szolgáltatások, CRM rendszerek segítségével.

Növekvő versenyképesség

Bármennyire is rugalmasak a kis és középvállalatok, gyakran versenyhátrányban vannak a nagyobb cégekkel szemben, mert vagy nincs (testre szabható, ideálisan működő) vállalatirányítási CRM rendszerük, vagy nehézkesen működő van. A folyamataik nem automatizáltak, ezért sokkal több időt kell rájuk szánni, mint amennyit akár egy kisebb CRM rendszerrel, vagy legalább néhány modullal kellene.

Pedig a legtöbb kis- és középvállalatnak már az is nagy segítség lenne, ha legalább egyes célfeladatokat rendszerszerűen tudnának kezelni, bármikor, bárhonnan, jogosultsággal, vagy anélkül hozzáférhető felhő alapú rendszerben.

A nemrég megjelent ­­– nehezen megjegyezhető – „Vállalatok komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” pályázat éppen ezen segít, és a pontosan olyan mintha az InnVoice néhány hasznos termékére írták volna ki.

Szerezd meg ezeket az Innvoice termékeket

A fenti pályázat három InnVoice szolgáltatásra, termékre adható be akár minimális (10%) önrésszel, kifejezetten kedvező feltételek mellett.

InnVoice számlázóprogram

Az első az online InnVoice számlázó program, melyet, ha bevezetsz a cégedbe akkor sokkal átláthatóbb, kevesebb emberi munkát igénylő és minden számla státuszát ismerő, olyan számlázóprogramod lesz, mely azonnal, és hatékonyan növeli a versenyképességedet.

(Itt mindent megtudhatsz erről a modulról: https://www.innvoice.hu/vallalkozoi-csomag/)

Boltmenedzser csomag

A pályázattal megpályázható a Boltmenedzser csomagunk is, mely kifejezetten nagy segítség azon kis- és közepes vállalkozásoknak, amelyek webshopot (is) üzemeltetnek, mert segít összekapcsolódni a Shoprenter / Unas webáruházakkal úgy, hogy percekkel később már indíthatod az automatikus számlázást.

(Itt mindent megtudhatsz a boltvezető csomagról: https://www.innvoice.hu/bolt-es-webaruhaz-tulajdonos-vagyok/)

Zendesk ügyfélszolgálati rendszer

A pályázat benyújtható a teljes Zendesk ügyfélszolgálati rendszerhez is, azért, hogy többé egyetlen üzenet, információ se vesszen el, hatékonyabb legyen a kommunikáció, az ügyfélkezelés. Mindezek mellett a Zendesk Sell modulra is pályázhatsz, ami segíti a céged értékesítési folyamatait kezelni.

Van még egy jó hírünk: ha nincs pályázatíró céged, akkor segítünk. Az InnVoice partnere a Vanessia Kft. szívesen megírja neked a pályázatot, ráadásul sikerdíjas elszámolásban. Így, ha nem nyered meg akkor nem került egy forintodba sem pályázni.

Határidő: március!

Siess, mert bár csak március 16-ig kell beadni a pályázatot, az idő és a pályázati összeg egyre fogy.

A teljes pályázati kiírást itt találod: https://www.mfb.hu/vallalkozasok/mukodo/kombinalt_termekek/ginop-322-824-16-vallalati-komplex-infokommunikacios-es-mobilfejlesztesek-felho-alapu-online-uzleti-szolgaltatasok-terjesztesenek-tamogatasa-kombinalt-hitel-t61-p61

Lépj velünk kapcsolatba

Csak töltsd ki az alábbi űrlapot és tanácsadónk felhív és mindenben segít Neked:

Tanácsadónk felhív

Megbeszélhetitek, pontosan mely irányokban szeretnéd vállalkozásodat fejleszteni?

A pályázat benyújtásra kerül

A pályázat partnerünk segítségével benyújtásra kerül.

Használatba veheted a szoftvereket

A sikeres pályázat esetén oktatással segítünk a szoftverek bevezetésében és máris használatba veheted azokat.