2020 november

innvoice-

Banki szinkronizáció

Időt spórolunk a befizetések beemelésével

Rengeteg időt spórolhatunk meg azzal, hogy a bankunkba beérkező utalásokat automatikusan rögzítjük a számlákhoz.

A banki kapcsolat napról napra jobb, immár a Raiffeisen Bankkal is összekapcsolható szoftverünk, ami azt jelenti, hogy az oda érkező utalásokat automatikusan, beavatkozás nélkül, napi egyszer letöltjük, párosítjuk (így már az OTP, CIB, Raiffeisen, ​​​​K&H, Unicredit bankokkal van működőképes kapcsolat), így rengeteg idő takarítható meg. Részletes útmutató itt érhető el.

Bejövő számlák előnézete

Pillants bele, milyen számlákat küldtek neked!

A számunkra kiállított számlák sokszor napok múlva érkezik meg hozzánk. Az InnVoice ezzel szemben képes a NAV online számla felületről letölteni és hozzánk eljuttatni bejövő számláinkat. Mostantól elérhetővé tettük a betekintő funkciót, amivel egy számla előnézet formátumban megtekinthetjük a számla tartalmát.

Megújult az InnVoice felülete

Korszerűbb, egyszerűbben átlátható felület

A megújításra elsősorban azért is volt szükség, mert rengeteg új eszköz, funkció jelent meg és bizony sok esetben ez már az átláthatóság rovására ment, így ideje volt egy kis felületi átalakításnak. Folyamatosan gyűjtjük az észrevételeket annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő funkciókat. Az átalakulást bemutató részletes videónk itt található: https://youtu.be/WIQudtZKLwQ

Azokról sem feledkeztünk meg, akik aktívan használták a termék forgalmi kimutatásokat: https://youtu.be/FsjykpFQXvY

Shoprenter letöltés gyorsítása

Gyorsabb munka a webáruházaddal

Bevallottan eddig az UNAS webáruházak mellett tettük le a vonsunkat, legtöbb fejlesztésünk hozzájuk kapcsolódik, azonban novemberben jelentős fejlesztéseket végeztünk annak érdekében, hogy a Shoprenter webáruházakkal gyorsabban történjék a termékek, kategóriák letöltése, készletek feltöltése. Ha eddig csak gondolkodtál az automatikus számlázás, vagy készletkezelés bevezetésén, egyszerűen kapcsold össze Shoprenter áruházadat jobbra fent / Fogaskerék / Külső kapcsolatok / Shoprenter menüpont alatt és másold be az azonosító kódokat a Shoprenterben a Beállítások / Integrációk / API beállítások menüpontból és láss csodát: az InnVoice / Termékeim menüpontban percek alatt megjelennek a webáruház termékeid.

Mobil applikáció

Bárhol is légy, az alkalmazás veled van

Nemrég megjelent mobil applikációnkon folyamatosan dolgozunk, így már te is elérheted és akár számlázhatsz is mobiltelefonodról, valamint a NAV online számla rendszerbe érkező bejövő számláidról is értesülsz.

Ha még nem tetted, pillants rá Android és IPhone telefonról és telepítsd kedvenc számlázóprogramod:

Szerezd meg: Google Play
Szerezd meg: Google Play

Black Friday akció a bizonylatnyomtatókra még 1 napig!

Általunk letesztelt és kipróbált, a mobil applikációnkkal is használhatókra november 20-27-ig további kedvezmények érvényesíthetők partnerünknél, a pénztárgépcentrumnál!

Ismerd meg az általunk is használt bizonylatnyomtatókat:
https://www.innvoice.hu/bizonylatnyomtatok

Bixolon SPP R-310 – Android, IPhone, Windows, Mac – 61 900 Ft + ÁFA
Működik az InnVoice mobil és normál alkalmazásból.
Kedvezményes rendeléshez kuponkód: innvoice-spp
Rendeléshez kattints ide és használd a kuponkódot!

Polpos M80 – Windows és Android – 29 900 Ft + ÁFA
Működik az InnVoice mobil és normál alkalmazásból (csak Windows és Android).
Kedvezményes rendeléshez kuponkód: innvoice-mp80
Rendeléshez kattints ide és használd a kuponkódot!

+1 Ma milyen hangulatban vagy?

Dobd fel a napod egy hangulatos háttérképpel!

Többen kérték, akik több céget is kezelnek, hogy valamilyen módon legyen lehetőség megkülönböztetni a cégek felületeit. Nekik hoztuk létre a háttérkép beállítás lehetőségét, de akár a napodat is feldobhatja egy hangulatos kép oldalt.

Keresd balra, lent a Hangulat gombot:

Mi jön a következő hónapokban?

NAV online számla 3.0

Mint ismeretes, 2021 a NAV online számla új mérföldkövéről fog szólni, azaz jön a 3.0 verzió, ami nagyon röviden annyit takar, hogy szélesebb körű számla adat szolgáltatás kerül bevezetésre. Felhasználóinknak várhatóan semmi teendőjük nem lesz, az átállás automatikus lesz, amiről értesítést fogunk küldeni.

Intelligens értesítések

Jönnek az intelligens értesítések. A mobil applikáció már értesítésben figyelmeztet, ha új bejövő számlád érkezett, ezt kiterjesztjük az asztali alkalmazásra is, így akár egy számla érkezéséről, lejártáról, kiegyenlítéséről, minden fontos eseményről is kérhetsz értesítést, így semmi nem kerülheti el a figyelmed!

Applikáció

Tovább fejlesztjük a mobil applikációt, ami már most is alkalmas akár arra is, hogy bankodból is letöltsd a beérkező tranzakciókat.

Bejövő számlák automatikus beemelése

Egy öntanuló rendszer segítségével hamarosan a NAV online számla rendszerből akár automatikusan is befogadhatók lesznek a számlák, így még pontosabb képed lehet az egyes költségeid alakulásáról.

Profit First rendszer

Egy vadonatúj cashflow tervezési módszert szeretnénk megismertetni, ami szakít az eddig megszokott bankszámla egyenleg alapján tervező metódussal és segít abban, hogy a költségek tervezése mellett egy kiszámítható, profitot is termelő vállalkozást tudhass magadénak. Hamarosan jövünk a részletekkel.

A lista nem rövid, elolvasni sem volt lehetett munka, így ha idáig elolvastad, igazán megérdemelsz egy Margarita koktélt!

A cikk szerzője:

innvoice

Értesülj tippek, hírek, sikertörténetek

Idei évünk az időspórolásról szólt, számos funkcióval akár egyenként is rengeteg időt tudtunk ügyfeleinknek megtakarítani. Tekintsük át, mi történt 2023-ban.
2023-ban ismét a pénzügyileg legmegbízhatóbb cégek minősítését kaptuk.
A 2023 július 1-től induló EPR, körforgásos termékdíjak kezeléséhez az Innvoice hatékony segítséget biztosít