Ugye te is találkoztál már azzal a helyzettel, amikor kedvenc boltodban a boldog vásárlást követően elérkezik a drámai kérdés:

Vásárolt már nálunk?
 

1. Sokat kell várni a számlakiállításra?
 
 

Bizony! A kérdés azt jelenti, hogy jaj neked, állhatsz még vagy 10 percet, mire minden cégadatodat begépeli az eladó a számla fejlécbe, sőt, ha nem elégedtél meg az egyszerű cégnevekkel, akkor csak magadra vethetsz, mire minden cégadatodat helyesen sikerül lebetűzni.

 

De nem az InnVoice-nál! Tudtad, hogy nálunk elég pár betűt megadni, máris betöltünk neked minden cégadatot székhelycímmel, adószámmal együtt?

 

Mit kell ehhez tenned? Csak regisztrálj a www.innvoice.hu oldalon és máris használhatod élesben a számlakiállítás során.

 
2. Azonnali, online, bankkártyás fizetés
Hányszor küzdesz a vevőiddel, hogy utaljanak végre, holott lehet, hogy az orrod előtt a lehetőség, hogy megkönnyítsd az életüket egy egyszerű, online, bankkártyás fizetési lehetőséggel?

 

2018 van és nálad még mindig csak banki átutalással lehet fizetni?

 

Tudtad, hogy egyik legjobb online fizetési szolgáltató partnerünknél, a Barionnál körülbelül 5 perc regisztrálni egy virtuális bankszámlát, amivel máris bankkártya elfogadóhely is lehetsz?

Mit jelent ez?

  • A vevőd, a számára e-mailben kiküldött számlát azonnal ki tudja fizetni online, bankkártyával, azonnali visszajelzéssel.

 

Mit jelent ez számodra?

  • Azonnal lesz egy virtuális bankszámlád.
  • A bankkártyával fizetett összeg azonnal jóváíródik a virtuális bankszámládon, az összeghez azonnal hozzáférsz.
  • A Barion számláról szabadon utalhatsz bárhova, vagy akár saját számládra is.

Hogyan vedd használatba?

  1. Regisztrálj a innvoice.hu oldalon
  2. Regisztrálj egy barion fiókot öt perc alatt a barion oldalán:

https://secure.barion.com/Registration?mode=Organization&oc=98&isEmailLocked=False

  1. Kapcsold össze a két fiókot:

https://www.innvoice.hu/web/barion/

 
3. Nehézkes hozzáférni a korábbi számlákhoz
Az InnVoiceban bármely e-mailben kiküldött számla mellett minden, korábbi számla is letölthető és látható, a hátralékos számlák bankkártyával azonnal fizethetők.

 

Ehhez semmit nem kell tenned, az e-mailben elküldött számlák mellett vevőid automatikusan hozzáférnek korábbi számláikhoz.