Onlineszámla? Lemezt a lemezjátszón, a könyvet a polcon, a saját adatot pedig a saját számítógépen? Felelős irányítóként hol kell meghúzni a határt?

Ahogy telnek az évek az InnVoice Felhő bevezetése óta, egyre jobban körvonalazódik, hogy akad még, aki valamilyen oknál fogva a telepített szoftvert részesíti előnyben az onlineszámla megoldásaival szemben, ami valljuk be finoman szólva is elavult.

Egyik igazán hűséges, régi partnerünk fogalmazott úgy, hogy bizony ő szereti a lemezt a lemezjátszón, a könyvet a polcon, a saját adatait pedig a saját számítógépén. Én is szeretem a könyvet a polcon, sőt a fa illatát is szeretem, mikor frissre csiszolom, hogy régi fényében tündököljön! De vajon cégvezetőként, felelős irányítóként hol kell meghúzni a határt, meddig érdemes és kell ragaszkodni a régi jól beválthoz és hol van az a pont, amikor ki kell mondani, hogy itt a váltás ideje, mert így nem tudunk lépést tartani?

Egyáltalán megengedhetjük-e magunknak, hogy ne a legkorszerűbb megoldásokat adjuk munkatársaink kezébe, befolyásolva ezzel a vállalkozás mutatóit?

 

5 jel,
amiből biztosan tudhatod, hogy számlázó szoftvered megfelel a 21. század kihívásainak:

bárhonnan eléred, mindig veled van

– nem kell a könyvelőddel találkoznod, hacsak nem egy csésze finom kávéra, számlázási kérdések tisztázása kapcsán, erre úgysem lesz szükség, hiszen mindent elér, letölt, feltölt, saját hozzáféréssel rendelkezik a számlázódhoz

azonnal be tudsz lépni, e-mailben elküldeni egy számlát, hogy azt partnered most kifizesse akár bankkártyával

– kapcsolata adott online cégadatbázissal, ahonnan – ha a cégstátuszt nem is, ahogy rövidesen nálunk- rögtön lekérheted a vevői adatokat, mielőtt a vásárló diktálni kezd

mindig, mindenhol megfelel az aktuális jogszabályoknak és biztos lehetsz benne, nem kell az online adatszolgáltatással foglalkoznod, a számlázó programod elvégzi helyetted

Adatok a számítógépen vagy a felhőben?

Hogy mennyire fontos adataink biztonsága, nem kérdés! Kiemelt figyelmet szentelünk neki, hogy a szolgáltatás, amiért nap mint nap dolgozunk, “Amegoldás legyen azok számára, akik elköteleződnek felénk, ne csak egy a sok közül. A felhőben tárolt adatok stabilitása mellett az évek tapasztalatai alapján a telepített verzió bizony alul teljesít. A leggyengébb láncszem pedig sokszor maga a felhasználó és az általa használt eszköz!

A megdöbbentő tanulság

Igen kedves olvasó, adataink biztonsága érdekében azokat saját magunktól is óvni kell, nem csak másoktól.
Tudom, én is azt mondtam, velem hasonló nem történhet! Aztán mégis eláztattam a féltve őrzött munkaeszközt. Hogy mi történt ezután? Elegánsan átültem egy másik számítógép elé és ugyanott folytattam a munkát, ahol abbahagytam! Ugyanott! Mert nálunk a vezetés hitvallása, hogy nem tehetjük meg, hogy lemaradunk! – amiért utólag is hálás vagyok.


Esetünkben az InnVoice Standard telepített szoftver az év első felében az InnVoice Felhő online verzióra frissül, hogy minden felhasználónk élvezhesse a felhő adta szabadságot és hogy több időnk maradjon levenni a könyvet a polcról.

Ha megjött a kedved kattanj ide