A véleményed

A konkrét hibák javításán túl rengeteg tapasztalatot gyűjtünk a visszajelzésekből, a rendszer működéséből. Ezért a háttérben, a kulisszák mögött rengeteg új ötleten dolgozunk, ami vagy kényelemesebbé, vagy még modernebbé teszi a számlázó programjainkat.

Sok nap telik el úgy, hogy az ötletek kidolgozása után az egész megy a kukába. Miért? Mert vagy nem váltja be a hozzá fűződő igényeket, vagy megvalósítás közben derül ki annak használhatatlansága, értelmetlensége, vagy épp más fajta megközelítés szükséges. Az ötletek közel fele így végzi.

Értelmetlen munkaidő? Nem, ellenkezőleg! Ezáltal a selejtezés által sokkal hatékonyabb utakra találunk, amivel még használhatóbb megoldásokat biztosítunk Neked. A munkaidő egésze pedig egyáltalán nem lázas munkával telik, olykor lazsálás, gondolkodás, látszólagos semmittevés, mert a jó ötletekhez bizony ez kell.

Lustaság fél egészség

És akkor még nem beszéltem az ember legcsodálatosabb tulajdonságáról, a lustaságról. Csodálatos dolog, nagyszerű hajtóerő. Arra sarkall, hogy ne csinálj értelmetlen dolgokat, a rutin dolgokat automatizáld, ne kelljen mindig ugyanazzal foglalkozni. Az így felszabaduló idő az élvezetre fordítható, ami esetünkben még több időt jelent ötletelésre, ami teljesen értelmetlenné teszi a hagyományos értelemben vett munkaidőt. Ilyen szempontból lusták vagyunk? Kegyetlenül! Rövid az élet mindenen vacakolni.