A fullextrás InnVoice Felhő készlet kiskereskedelem munkatársunk havi bére 6 900 Ft.

Mi ugyan nem cipőkkel, vagy alkatrészekkel kereskedünk, de amikor úgy 2005 tájékán végre megszabadultunk a manuális, megrendelésenként történő manuális számlázás és postázás fáradalmaitól és mindez immár automatikusan történik, még nem számoltam ki, ez pontosan mit jelent, csak azt éreztem, nyugodtan foglalkozhatok egyéb alkotómunkával, amitől az időt a számlakiállítás, postázás, csomagolás vette el.

Hogy mit adnak neked az online szolgáltatások?

Ezt nálad jobban senki sem tudja. Senki sem tudja megmondani, mit fogsz kezdeni azzal az idővel, amit nem számolgatással, számlakereséssel, üzleteid táblázatokban való összeadásával, készlet és pénzszámolgatással töltesz, vagy éppen azzal, mi az a termék, ami a legjobban pörög. Mi kitaláltunk neked és magunknak egy új munkatársat, aki egy nagyjából Internet előfizetés árából időt teremt neked, amit ízlésed szerint töltsd pihenéssel, vagy még több munkával.

Vállalkozó vagy, vagy a munkád rabszolgája?

Azt mondják az idő pénz – szerintem az idővel inkább az a baj, hogy sosem elég – ezért inkább érdemesebb értelmes dolgokra fordítani – persze ezzel a világért sem szeretném megbántani az Excel bűvészeket 🙂

2005, milyen régen is volt, már el is felejtettem hogy kell számlát hajtogatni a borítékba.